Choko-rug af rugbrødsrester

Chokorug lavet af rugbrødsrester er en genial måde at anvende de kedelige rugbrødsrester, der ellers ofte ender i skraldespanden. De er super lækre som en snack eller i madpakken – og så er de virkelig nemme at lave.

Du skal bruge følgende:

  • 250 gram rugbrød
  • 250-300 gram vand (varierer efter brødets tørhedsgrad)
  • 50-100 gram mørk chokolade
  • 1 dl havregryn eller hvedemel
  • Topping: Hvid sesam eller chiafrø

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Udblød rugbrødet i vandet i en time og gerne længere tid. Blir blandingen for tør, så tilsæt lidt ekstra vand.
  3. Mos blandingen til en ensartet masse.
  4. Tilsæt havregryn eller hvedemel
  5. Hak chokoladen og tilsæt den rugbrødsmassen.
  6. Form 8 – 10 små boller (brug gerne en ske)
  7. Læg dem på en bageplade med bagepapir
  8. Bag dem i ca 15 minutter

Få opskriften på rugboller med spinat lavet af rugbrødsrester lige her

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments