Klatkager

Fantastiske klatkager…

De her klatkager er lavet på rester af risalamande og de smager ikke mindre end fantastisk!

Er du så heldig at få en rest risalamande til overs juleaften, så glæd din familie og dig selv med en omgang luksus-klatkager til morgenmad.

De smager skønt og vil med garanti vække glæde. Jeg serverer mine med en lækker marmelade eller rester af kirsebærsaucen.

Disse luksus klatkager kan du også sagtens servere som dessert. Prøv da at tilsætte lidt portvin eller kirsebærvin til din bærkompot.

Mangler du en opskrift på en vildt lækker risalamande…? Så kan du finde den lige her:Risalamande

TIP: Har du en blinispande, så brug endelig den

Det skal du bruge:

(4 personer)

  • 5 dl risalamande
  • 3 æg str M
  • 2 dl hvedemel
  • Evt lidt mælk
  • Lidt smør til stegning
  • God syltetøj eller rest af kirsebærsaucen
  • Evt lidt portvin eller kirsebærvin

Sådan gør du:

  1. Rør risalamande og æg sammen i en skål
  2. Tilsæt hvedemel og rør “dejen” godt sammen
  3. Virker den for fast tilsæt lidt mælk
  4. Varm blinispanden eller en alm lille pande op
  5. Kom lidt smør på panden
  6. Med en ske sættes dejen på panden
  7. Når klatkagen er gylden vendes den
  8. Hold godt øje så de ikke brænder på
  9. Server med godt syltetøj eller rester af kirsebærsaucen
  10. Bruges klatkagerne til dessert smager det rigtig godt at tilsætte syltetøjet en spsk portvin eller kirsebærvin til kirsebærsaucen

Velbekomme

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments