Scrambled eggs med røget laks

Hvordan starter din dag…?

Min dag starter oftest bare med en stor cappuccino med masser af mælkeskum – ligesom i Italien.

Først omkring frokosttid vågner min mave og appetitten melder sig, men så skal der også et solidt måltid på banen.

Morgenmad eller frokost med røget laks, scrambled eggs og masser af grønt

Vær den første til at vurdere!
Dejlige luftige scrambled eggs med røget laks, avocado og masser af grønt. Sundt, nemt og virkelig lækker morgenmad eller frokost.
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 2 stk æg str M/L
  • 1 spsk mælk eller vand
  • Lidt friskkværnet peber og flagesalt
  • Evt lidt fintsnittet purløg eller frist mikrogrønt
  • 2 skiver røget laks af god kvalitet
  • 1 håndfuld Feldsalat eller andet salatmix du holder af
  • 1 håndfuld cherrytomater i halve
  • ½ stk avocado skåret i skiver
  • Lidt citron- eller limesaft
  • ½ spsk hvide eller sorte sesamfrø

Instruktioner

  • Pisk æggene med vand eller mælk, salt og friskkværnet peber
  • Alt efter hvilken pande du har, kan du pensle den med 1 dråbe olivenolie, så æggemassen ikke brænder sig fast på bunden.
  • Hæld æggemassen på og lad den lige få lov at "sætte sig", hvorefter æggene varmes under konstant omrøring indtil væden er fordampet, men æggemassen stadig er glat og fugtig at kigge på.
  • Læg den over på en tallerken og pynt med fintsnittet purløg eller mikrogrønt.
  • Anret med halverede tomater, avocadoskiver og masser af frisk salat. Til slut kan du pynte med lidt hvide eller sorte sesamfrø.
    TIP: Har du tid, kan du riste de halverede tomater i lidt olivenolie. Når de har fået lidt farve drypper du en smule mørk balsamico henover og krydrer med flagesalt og friskkværnet peber. Steg dem færdige, så de "smatter" lidt ud og får en dejlig brun farve. Pas på de ikke brænder på.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Min foretrukne morgenmad/frokost er en tallerken som denne, med røget laks, scrambled eggs og masser af grønt.

Har jeg tid, rister jeg lige tomaterne af på panden i et par dråber olivenolie og slutter af med et par gavmilde dråber mørk balsamico, salt og friskkværnet peber. Så blir de simpelthen bare uimodståelige! Men det er mest i week-enderne. Hverdagsversionen ser ud som på fotoet, for på den måde,  kan den faktisk tages med som madpakke, og æggene kan sagtens tilberedes, så der er til en portion dagen derpå.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments