Abstrakt kunst – nyheder fra Billedmageriet.dk

Abstrakt kunst fra Billedmageriet.dk
Abstrakt kunst fra Billedmageriet.dk

Abstrakte malerier fra Billedmageriet.dk

Nye malerier til dine vægge!

En helt ny serie abstrakte og farverige malerier, er i de her dage ved at være færdige og kommer efterhånden ind på hjemmesiden www.billedmageriet.dk.

Serien omfatter flere forskellige størrelser, lige fra målene 60 x 60 cm til 100 x 120 cm, så der er noget til alle vægstørrelser.

De er malet i akryl på almindelige blindrammer, så du kan montere dem i en ramme, hvis du ønsker det. Alle materialerne er selvfølgelig i bedste professionelle kvalitet.

Abstrakt maleri i smukke farver fra Billedmageriet.dk

Fri fragt…

Husk at jeg tilbyder gratis fragt ved køb for minimum kr. 4.500,- og bor du i nærheden af Sønderborg, kan du altid låne malerierne med hjem, så du kan opleve dem i de omgivelser, de senere skal hænge i. Du kan læse mere ved at klikke her.

Firmakunst…

Jeg tilbyder at udstille mine malerier i virksomheder og kunstforeninger. Er du interesseret, kan du læse mere ved at klikke her. Du er også altid velkommen til at kontakte mig – det er helt uforpligtende!

Velkommen til min verden af moderne kunst - Billedmageriet.dk

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.