Abstrakt kunst fra Billedmageriet

Abstrakte malerier fra Billedmageriet.dk

Abstrakt kunst fra Billedmageriet

Endelig har jeg fået gang i penslerne igen. Jeg har ellers gået og kredset om mit lille værksted i flere måneder, men jeg tror bare, at jeg ubevidst har ventet på foråret og fremfor alt lyset.

Måske ved du det allerede, men ellers vil jeg lige fortælle dig, at jeg ud over at blogge om mad her på Majspassion, også er billedkunstner på Billedmageriet.dk. Faktisk har jeg malet og udstillet i mere end 20 år, så det startede jo længe før, at bloggen kom til verden.

At male, er for mig enormt vigtigt – ja jeg vil næsten gå så vidt som til at sige, at det er livsnødvendigt – om du vil, endnu en passion.

Jeg skaber moderne malerier i ekspressive farvekombinationer. Så er igennem farverne, at jeg udtrykker mig som kunstner – og faktisk også, når jeg laver og anretter den mad, du ser her på Majspassion. Så nu ved du, hvorfor farverig mad, er så vigtig for mig.

Når jeg starter på et nyt maleri, har jeg som hovedregel ingen plan for, hvor jeg vil ende. Jeg arbejder spontant og intuitivt – og det er helt modsat ifht når jeg laver mad. Her har jeg altid et helt klart mål for øje.

Jeg arbejder primært med akryl og soft pastels, men også med olie og mixed media. Fælles for alle er, at materialerne er i høj kvalitet, så malerierne kan skabe glæde mange år frem i tiden.

Abstrakt maleri i smukke blå-grå nuancer fra Billedmageriet.dk

Interesseret i mine malerier….?

På min hjemmeside Billedmageriet, finder du et bredt udvalg af mine malerier.

Er du interesseret i at se og evt købe mine malerier, er du også velkommen til at kontakte mig. Jeg har et lille værksted og galleri på min private adresse. Men lav en aftale forinden, så du er sikker på, at både malerier og jeg er hjemme, når du kommer.

Er du tilknyttet en kunstforening, eller er du på anden vis interesseret i at udstille mine malerier, er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan lave en aftale. Du finder flere oplysninger på min hjemmeside www.billedmageriet.dk

Tak fordi du læste med!

Kh Maj

Abstrakte malerier fra Billedmageriet.dk

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.