Æggemuffins med seranoskinke
Æggemuffins med seranoskinke
Lækre hapsere, der smager fantastisk til både morgenmad, brunch, frokost og kolde i madpakken.
De er tilmed super lette at lave og du kan tilsætte forskellige krydderurter og grøntsager, så der er rig mulighed for at variere smag og konsistens.
Vild med lækkert tilbehør til morgenmad og brunch, så er de her opskrifter måske lige noget for dig:
Croque Madame | Nem og lækkert!
Oeufs en Cocotte – Æg i Cocotte
Smoothie med vandmelon og jordbær
Opskriften på de lækre æggemuffins med seranoskinke kommer her nedenfor.
Rigtig god fornøjelse!
Æggemuffins med seranoskinke
Equipment
- Jeg bruger en fast muffinform med slip-let belægning
Ingredienser
- 12 skiver Seranoskinke af god kvalitet
- 8 stk æg str. M
- Lidt Friskkværnet peber og 1 nip chiliflager
- 1 bæger Mascarpone
- 1 håndfuld friske babyspinatblade - fintsnittede
- 1/2 stk rød peberfrugt - snittet i små tern
- 1 håndfuld friskrevet Gouda, cheddar eller parmesan
Sådan gør du
- Varm ovnen op til 185 grader varmluft
- Hvert muffinhul fores med seranoskinke. Lad gerne skinkens kanterne gå lidt op over muffinformen, da kødet trækker sig sammen under tilberedningen.
- Fyld herefter op med den fintsnittede spinat og rød peber, fordel osten ligeligt i hvert muffinhul.
- Fyld æg, mascarpone, friskkværnet peber og evt et nip chiliflager i et blenderglas og kør til en nogenlunde jævn konsistens.
- Fordel æggemassen i muffinformene og sæt dem ind i den varme ovn i ca 20 minutter (tjek dem gerne lidt tidligere, da ovne varmer forskelligt)
- Spis dem som lækkert tilbehør til morgenmaden, brunch eller tag dem med i madpakken - de smager nemlig også dejligt, når de er kolde.
- Rigtig god fornøjelse!