Æggemuffins med seranoskinke

Æggemuffins med seranoskinke

Lækre hapsere, der smager fantastisk til både morgenmad, brunch, frokost og kolde i madpakken.

De er tilmed super lette at lave og du kan tilsætte forskellige krydderurter og grøntsager, så der er rig mulighed for at variere smag og konsistens.

Vild med lækkert tilbehør til morgenmad og brunch, så er de her opskrifter måske lige noget for dig:

Croque Madame | Nem og lækkert!

Oeufs en Cocotte – Æg i Cocotte

Granola – grundopskrift

Boller – luftige og bløde

Grøn smoothie bowl

Smoothie med vandmelon og jordbær

Opskriften på de lækre æggemuffins med seranoskinke kommer her nedenfor.

Rigtig god fornøjelse!

Æggemuffins med seranoskinke

Ret brunch, frokost, Morgenmad, Tilbehør
Keyword æg, æggemuffins, ost, seranoskinke
Antal 12 stk
Forfatter Maj Schjøth

Equipment

  • Jeg bruger en fast muffinform med slip-let belægning

Ingredienser

  • 12 skiver Seranoskinke af god kvalitet
  • 8 stk æg str. M
  • Lidt Friskkværnet peber og 1 nip chiliflager
  • 1 bæger Mascarpone
  • 1 håndfuld friske babyspinatblade - fintsnittede
  • 1/2 stk rød peberfrugt - snittet i små tern
  • 1 håndfuld friskrevet Gouda, cheddar eller parmesan

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 185 grader varmluft
  • Hvert muffinhul fores med seranoskinke. Lad gerne skinkens kanterne gå lidt op over muffinformen, da kødet trækker sig sammen under tilberedningen.
  • Fyld herefter op med den fintsnittede spinat og rød peber, fordel osten ligeligt i hvert muffinhul.
  • Fyld æg, mascarpone, friskkværnet peber og evt et nip chiliflager i et blenderglas og kør til en nogenlunde jævn konsistens.
  • Fordel æggemassen i muffinformene og sæt dem ind i den varme ovn i ca 20 minutter (tjek dem gerne lidt tidligere, da ovne varmer forskelligt)
  • Spis dem som lækkert tilbehør til morgenmaden, brunch eller tag dem med i madpakken - de smager nemlig også dejligt, når de er kolde.
  • Rigtig god fornøjelse!

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.