Marinade og dressing til asiatisk mad

Nem og lækker marinade, fyldt med lækker asiatisk smag af lime, friskrevet ingefær og sesamolie.

Den tager kun 5 minutter at røre sammen og er perfekt til både at marinere fisk, kylling og gris, bruge den som sauce i wok eller som dressing over en asiatisk nudelsalat.

Bruger du den som dressing, så lad den gerne trække 30 minutter inden du anvender den. Så får de forskellige krydderier og sesamolien lov til at udfolde sig.

Bruger du den til at marinere fisk, kylling og kød, så vend det hele godt sammen og stil det på køl 1-2 timer. Så får marinaden lov til at give alle de skønne smage videre til kødet.

Asiatisk marinade/dressing

Vær den første til at vurdere!
Nem asiatisk marinade med dejlig smag fra lime og friskrevet ingefær.
Kan bruges både til at marinere fisk, kylling og gris, som woksauce og som dressing på en lækker asiatisk nudelsalat.
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 2 store spsk rød karry paste
  • 2-3 spsk frisk limesaft
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 spsk soya sauce
  • 1 spsk fish sauce
  • 1 spsk hoisin sauce
  • 1 spsk sesamolie

Instruktioner

  • Rør det hele grundigt sammen.
    Dressing: Skal den bruges som dressing over f.eks. nudelsalat, så lad den gerne trække 30 minutter, så smagene kan få lov til at udvikle sig inden dressingen hældes over.
    Marinade: Den kan bruges straks. Bland fisk, kylling eller gris grundigt med marinaden, dæk skålen til og stil den på køl 1-2 timer. Så får smagene fra de dejlige krydderier mulighed for at trække ind i kødet.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Vild med asiatisk mad…?

Asiatisk mad er bare så lækkert med alle de skønne krydderier og mulighed for at fylde en masse dejligt grønt i.

Nedenfor deler jeg nogle direkte links til asiatisk inspirerede retter med dig. De er alle meget lette at lave og fyldt med masser af grønt og dejlig smag. Er du ikke vild med det stærke, så er det heldigvis meget nemt at regulere på mængden.

Poke bowl med asiatisk kylling, ris og grønt

Poke bowl med asiatisk oksekød, ris og grønt

Asiatiske kødboller – opskrift på sticky meatballs

Friske forårsruller | Vietnamesiske forårsruller med kylling

Hjemmelavede forårsruller med kylling og grønt

Wok med kylling og grønt i spicy sojasauce

Wok med nudler, marineret oksekød og grønt

Marinade og dressing til asiatisk mad
Marinade og dressing til asiatisk mad
Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments