Avocado-mayo – LCHF

Lækkert alternativ til traditionel mayonnaise

Her får du en virkelig lækker cremet mayo, der kan spices op og ned efter hvad den lige skal bruges til. Super lchf/keto venlig er den også.

Det bruger jeg:

  • 1 moden avocado
  • Lidt citron eller limesaft
  • 1 – 1.5 del god olie (jeg bruger oliven eller rapsolie)
  • Evt, lidt grov sennep
  • Flagesalt og friskkværnet peber

TIPS: Er du ikke til sennep, kan der f.eks. tilsættes hvidløg eller chili

Sådan gør jeg:

Flæk avocadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud med en ske. Kom avocado og resten af ingredienserne i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Stil mayo’en tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Bruger du ikke en blender er det vigtigt at du pisker olien i lidt ad gangen.

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments