Bagte avocado med røget laks og æg

En skøn frokostret, når det lige skal være lidt ekstra lækkert!

I week-enden må der gerne gøres lidt ekstra ud af frokosten og da vi gerne spiser fisk til frokost og salat, står den ofte på en kombination af disse.

Men selvom det er virkelig lækkert, trænger vi også ind imellem til noget andet og her kommer disse lækre bagte avocado fyldt med røget laks og æg ind i billedet – det er bare lækkert!

Samtidig med at de smager skønt og er fyldt med sunde fedtstoffer og gode proteiner, mætter de meget og så er de super lette at lave.

Faktisk er det så let, at de ikke behøver en egentlig opskrift, så fremgangsmåden kommer lige her:

Varm ovnen op til 180 grader varmluft

Skær avocadoen halvt over og fjern stenen

Er hullet meget lille, kan du evt fjerne lidt af avocadokødet, så der er plads til fyldet.

Læg lidt røget laks og derpå en æggeblomme og så meget æggehvide, der nu er plads til

Drys med flagesalt, friskkværnet peber og evt lidt chipotle

Sæt dem over på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 15 minutter indtil hviderne er stivnede, men blommen stadig er flydende inden i.

Drys med frisk dild og server dem mens de stadig er lune

Rigtig god fornøjelse!