Bøger jeg læser lige nu….

To skønne bøger…

Selvom tiden her op til jul er lidt knap, skal der bare være tid til at læse, for jeg elsker at læse!

I denne tid har jeg gang i to bøger, der begge er skrevet at stærke kvinder med noget på hjerte. Det er de bøger, jeg elsker allerhøjest – dem, der giver mig noget med på min videre færd.

Dejligt med en bog-cafe, når man ikke kan vente med at læse i den nyindkøbte bog

Lidt om de to bøger:

“Bryster skal hoppe når man hikker” en åbenhjertig samtalebog af og med Hella Joof og Karen Thisted, udgivet på Politikens Forlag 2018.

Den har jeg virkelig glædet mig til og selvom jeg kun har læst de første 50 sider, er jeg vild med den humor og dynamik de to kvinder har og jeg glæder mig til at dykke længere ned i bogen, hvor de to kvinder fortæller historier fra deres liv lige fra de meget morsomme og fantastiske til de svære og dybt ulykkelige.

“Bevægelse” af Susse Wold, udgivet af Politikens Forlag efteråret 2018.

Susse Wold, endnu en stærk kvinde, der både som skuespiller, foredragsholder og ikke mindst som forfatter (udgav i 2008 erindringsbogen “Fremkaldt”) har givet rigtig meget af sig selv – og det fortsætter hun således med i denne bog. Her deler hun, via fortællinger fra sit spændende liv, sin livsfilosofi omkring vigtigheden af at bevæge sig og vedblive at udfordre sig selv uanset alder: “Hvis jeg står stille og ikke vil have, at tingene ændrer sig, dør jeg i levende live.” Og det har hun ret i.

God læselyst

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.