Bowl med falafler

Bowl med falafler

Når jeg laver falafler laver jeg gerne en stor portion fordi “farsen” er fryseegnet. Vigtigt er bare, at du triller falaflerne og lægger dem i en beholder, så de holder formen og er klar til stegning inden du kommer dem i fryseren, ellers er de meget svære at forme.

Når du steger dine falafler så lav gerne lidt ekstra, så der er til frokosten de næste par dage. De færdige falafler kan nemt holde sig på køl 3-4 dage.

I dagens frokostbowl har jeg lune falafler, ristede grøntsager i form af grønne asparges, forårsløg og rød snackpeber, 1 hårdkogt æg, 1/2 avocado og et lille stykke lunt fladbrød. Jeg tilsætter ikke olie eller anden dressing, da jeg bruger avocado som fedtkilde. Alternativt kunne der dryppes med lidt citron- eller lime på, men det synes jeg ikke er nødvendigt.

Du kan finde opskriften på falafler her: https://www.majspassion.dk/falafler/

Fik du lyst til at lave fladbrød, så skulle du prøve denne opskrift. Det blir til mange fladbrød lige til at fryse ned til travle dage: https://www.majspassion.dk/fladbroed-bare-de-bedste/

Velbekomme?