Coronarabat hos Art by Billedmageriet

Så er der nye malerier til dine vægge….

Foråret og især påsken plejer at danne rammer om utallige kunstudstillinger. Noget vi ser frem til både fordi det er dejligt at få lov til at vise vores arbejder frem, men også fordi vi lige som alle andre, har brug for at få brød på bordet.

I år blev det så ganske anderledes. Pga Corona-pandemien blev grænserne lukket og alle udstillinger i både virksomheder og på kunstmesser blev aflyst. Som med så mange andre blev også vi kunstnere hårdt ramt og mange af os står tilbage med malerier, der nu ikke bliver udstillet og solgt ad vanlig vej.

Den gruppe hører jeg også til og selvom malerier heldigvis ikke har en udløbsdato, er det nu alligevel trist at stå der med klargjorte malerier og ingen steder at udstille dem.

Vi griber tingene an på forskellig vis. Jeg er mere til handling og tænker derfor i muligheder – og derfor har jeg valgt at sælge mine malerier med 20% rabat (også for de helt nye) samt fri fragt i hele Danmark.

Tilbudet gælder i marts, april og maj måned. Så er du brændt varm på et af mine malerier, er du velkommen til at kontakte mig ligesom mit hjemmegalleri er åbent efter forudgående aftale.

Du kan se et bredt udvalg af mine malerier inde på hjemmesiden www.billedmageriet.dk og der kommer hele tiden nye til.

Du kan kontakte mig enten på mobil: 20 47 50 27 eller sende en mail på: mail@billedmageriet.dk

Med kærlig hilsen

Maj