Cremet pasta med salsiccia og burrata i tomatsauce

pasta med salsiccia

Cremet lækker pasta med krydret italienske pølse, burrata og tomat. En på en gang nem og virkelig lækker pastaret der er fyldt med dejlig smag og smukke farver.

Prøv også Pizza Salsiccia

Lækker italiensk pastaret med krydret pølse: Pasta Salsiccia

Pasta med salsiccia, burrata og tomat

Vær den første til at vurdere!
Cremet lækker pastaret med italiensk pølse, burrata og dejlig tomat sauce med masser af smag.
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 500 gram pasta f.eks. pappardelle eller fettuccine
  • 300 gram Salsiccia pølser – jeg brugte de stærke
  • 2 stk skalotteløg – fintsnittede
  • 2 fed hvidløg – knuste og fintsnittede
  • 1 stor rød snackpeber snittet i tern
  • 1 dåse flåede hakkede tomater af god kvalitet
  • 2 spsk tomatpure
  • 1.5 dl tør hvidvin (Alternativt: 1.5 dl grøntsagsbouillon)
  • 1 stk burrata (Alternativ: Mascarpone)
  • 1 håndfuld friskrevet parmesan
  • Lidt salt og friskkværnet peber til at smage til med
  • Lidt olivenolie til at stege i
  • Lidt frisk persille eller basilikumsblade som drys på den færdige pasta

Instruktioner

  • Kog pastaen al dente efter anvisning på pakningen. Gem lidt af kogevandet som kan bruges til at justere konsistensen på den færdige pastaret.
  • Imens pastaen koger, tilberedes saucen sådan her:
  • Snit skindet op på salsiccia pølserne og tag farsen ud. Rist den godt af på en varm pande.
  • Tilføj løg og hvidløg og lad den sautere til løgene er klare. Pas på hvidløgene ikke brænder på.
  • Tilføj tern af den røde snackpeber sammen med tomatpure og lad det stege et par minutter.
  • Tilføj herefter hvidvin eller bouillon samt de flåede, hakkede tomater. Lad saucen simre indtil det meste af væden er væk og tomatsaucen er tyknet.
  • Bræk burrata'en i stykker og vend den i tomatsaucen til den smelter.
  • Dræn pastaen og vend den i tomatsaucen og smag til med salt og friskkværnet peber.
    Juster evt konsistensen med lidt af pastavandet.
  • Riv parmesan henover og giv retten et drys fintsnittet persille eller friske basilikumsblade.
  • Rigtig god fornøjelse
    Pasta Salsiccia - hurtig og nem italiensk hverdagsmad

Videoopskrift

YouTube video
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!
Pasta salsiccia: Lækker italiensk pastaret med krydret pølse

Tip til opskriften

Jeg har til retten brugt den ferske toscanske pølse Salsiccia, der fåes i flere varianter i supermarkederne. Jeg vælger som regel den stærke variant, men er du ikke så meget til spicy mad, så findes de også i mildere versioner. Salsiccia er som sagt en fersk pølse og du kan bruge den som den pølse, den er eller fjerne skindet og bruge den krydrede fars. Det har jeg gjort i dagens opskrift.

For at gøre tomatsaucen ekstra lækker, har jeg vendt en kugle burrata i den næsten færdige sauce. Det gir en cremet konsistens, der passer helt fantastisk godt og som gør retten egnet til både hverdage og når maden gerne må være ekstra lækker. Er du ikke glad for burrata, kan den erstattes med mascarpone.

Er du også vild med det italienske køkken, så skulle du prøve min opskrift på Middelhavsmagi: Cremet kyllingegryde med kartofler og spinat.

Pasta Salsiccia - hurtig og nem italiensk hverdagsmad

Vil du ha mere mad i dit feed…?

Er du også vild med lækker mad fyldt med smag, så er du havnet det helt rigtige sted!

Du kan følge mig på både InstagramPinterest og på Facebook, hvor jeg også deler min madpassion. På den måde, kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.

Hvis du vælger at lave nogle af mine opskrifter, er du velkommen til at tagge mig på Instagram under #majspassion eller @majspassion. Har du lyst til det, så deler jeg gerne dit madfoto på min Storyline.

Rigtig god fornøjelse!

Lækker italiensk pastaret med krydret pølse: Pasta Salsiccia
Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments