Crostini med bagte druer og brie

Nemt og lækkert: Sprøde crostini med bagte druer og brie

Opslaget indeholder reklamelink

Små lækre mundfulde af sprøde skiver flûtes med smeltende varm brie, der toppes med bagte røde vindruer, grofthakkede valnødder, frisk rosmarin og honning. Lyder det ikke bare lækkert?

Den 1. marts er det Ostens Dag og i den anledning har jeg lavet denne nemme opskrift på små lækre mundfulde, du kan servere som appetizer, snack eller forret.

De små lækkerier, er bagt med dansk økologisk brie, der har en dejlig mild og blød konsistens – helt perfekt til både frokostbordet, ostebordet, i salater eller som her, hvor de er gratinerede.

Vi danskere er glade for økologi – og vi er også glade for ost. Desværre vælger de færreste økologiske oste i samme omfang som andre økologiske fødevarer. Sammen med @ostogko og Mejeriforeningen, vil jeg gerne være med til at sætte fokus på økologiske oste, da de jo er lige så økologiske som andre økologiske fødevarer, vi spiser.

Prøv også: Gratineret gedeostebrød eller Bagt brie i butterdej med honning og rosmarin

Sprøde crostini med bagte druer og brie

Crostini med bagte druer og gratineret brie

Vær den første til at vurdere!
Sprøde, lækre mundfulde af ostegratineret flûte, toppet med bagte røde vindruer, grofthakkede valnødder, frisk rosmarin og flyende honning.
Antal: 10 brød

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 10 skiver flûtes
  • 1 stk økologisk dansk brie – skæres i 10 fine skiver
  • 500 gram røde stenfrie vindruer
  • Lidt god olivenolie
  • Lidt flagesalt
  • 1 spsk frisk rosmarin – fintsnittet
  • ½ dl valnødder – grofthakkede
  • 2 spsk flydende honning

Instruktioner

  • Varm ovnen op til 225 grader (alm ovn)
  • Læg de røde stenfrie vindruer over i et ildfast fad, vend dem i lidt olivenolie og krydr med en smule flagesalt.
    Bag dem i ca 15 minutter til skindet begynder at rynke og det er lige før, at de begynder at sprække.
  • Imens skærer du flûtet i skrå skiver, der dryppes med en smule god olivenolie og der lægges en skive brie ovenpå.
  • Når vindruerne er bagt færdige, tages de ud af ovnen og i stedet sættes flûteskiver med brie ind i den varme ovn. Blot et par minutter til brien begynder at smelte.
  • Tag de gratinerede brød ud af ovnen, top med de bagte vindruer, hakkede valnødder, fintsnittet frisk rosmarin og slut af med at dryppe lidt flyende honning henover.
    Tip: Du kan evt varme honningen op. Det gør den mere flydende.
  • Server de lækre crostini's lune som appetizer, snack eller forret.
  • Rigtig god fornøjelse
    Sprøde crostini med bagte druer og brie

Videoopskrift

YouTube video
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Vil du ha mere mad i dit feed…?

Er du også vild med lækker mad fyldt med smag, og som ikke kræver flere timer i køkkenet? Jamen, så er du havnet det helt rigtige sted!

Min passion er nemlig lige netop at lave dejlig mad til alle. Mad, der er fyldt med farverige grøntsager, skønne krydderier og som ikke kræver en hel dag i køkkenet.

Du kan følge mig på både InstagramPinterest og på Facebook, hvor jeg også deler min madpassion. På den måde, kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.

Hvis du vælger at lave nogle af mine opskrifter, er du velkommen til at tagge mig på Instagram under #majspassion eller @majspassion. Har du lyst til det, så deler jeg gerne dit madfoto på min Storyline.

Håber du vil blive glad for opskriften på Crostini med bagte druer og brie.

Rigtig god fornøjelse!

Sprøde crostini med bagte druer og brie
Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments