DIY på badeværelset

Tid til nye DIY-projekter inden for……

Med efterårets komme og havelivet der lige så stille går på hæld, får jeg altid sådan lyst til at gå igang med små hyggelige DIY-projekter inden for.

Da jeg længe har ønsket at gi vores badeværelse en make-over, så det får et mere råt udtryk, har jeg tjekket de forskellige muligheder ud og valget faldt på Lady Minerals fra Jotun.

De har simpelthen så mange smukke farver, at det var virkelig vanskeligt at vælge. Efter mange overvejelser valgte jeg GRÅ SKIFER No. 1462, fordi jeg gerne ville ha et “rå-beton” agtigt udtryk – og det fik jeg! Den er ret mørk, men det er super fint, for jeg vil helst kun male en enkelt væg eller max to. Ønsker du også den samme “rå-beton” effekt, men synes den grå skifer bliver for mørk, vil jeg anbefale den lysere GRÅ HARMONI No. 1032.

Overvej lige inden du kaster du dig ud i at male en hel stue……

Det ville være en overdrivelse at sige, at det er hurtigt og nemt at arbejde med mineralsk maling – eller kalkmaling for den sags skyld, for det er det ikke. Malingen er meget tyk og kan ikke rulles på, men skal påføres med pensel i skiftende retninger af to omgange. Derefter skal væggene tørre et døgn, hvorefter der skal males med en Sealer for at beskytte mod slid og vand.  Sealeren kan heldigvis påføres med en rulle. Hårdt arbejde, men hele slidet værd, for resultatet blev virkelig flot.

Og så lige de sidste vigtige detaljer til at fuldende udtrykket….

  • Nyt stort spejl med en bred sort træramme.
  • Humdakin’s lækre produkter med håndsæbe og håndlotion og deres vaflede gæstehåndklæder, der fåes i et væld af skønne farver. Jeg har valgt farven Dark ash, fordi den matcher perfekt til de nye vægge. Er du mere til den hvide stil, har de lavet en skøn håndklædeserie i den blødeste bomuld.
  • Pyntet med en lang lyskæde op over spejlet  – det er jo i den mørke tid, hvor vi har brug for hyggebelysning – vælg en batteridrevet til udendørsbrug, når det er på badeværelset.
  • Et af mine egne malerier – se hele udvalget på http://www.billedmageriet.dk Maleriet er overfladebehandlet, så det ikke tager skade af fugt og eventuelle vandsprøjt.
  • Små rå potter til mine nye pilea-skud.

Du kan finde alle de skønne produkter fra Humdakin ved at følge linket her: http://www.humdakin.com

På den modsatte væg, har jeg valgt et af mine egne malerier, der passer perfekt i både farve og stil til det “nye” badeværelse. Du kan se alle mine malerier på http://www.billedmageriet.dk 

Maleriet har jeg efterbehandlet, så det ikke tager skade af fugt og eventuelle vandstænk.

Du kan finde Lady Minerals ved at følge linket her: http://hcjacobsen.dk

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.