Edamame hummus

Vegetarisk spread…

Jeg er vild med hummus eller spread i det hele taget, så jeg har altid en portion på køl og denne her lavet på edamame bønner er simpelthen så lækker.

I tilgift indeholder den langt færre kulhydrater end den traditionelle hummus på kikærter og så har den bare den skønneste lysegrønne farve.

Det skal du bruge:

  • 200 gram frosne edamame bønner (uden bælg)
  • 1 spsk Tahin
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • Saft af 1/2 citron
  • 1 tsk spidskommen
  • Flagesalt og friskkværnet peber
  • Evt vand til at justere med

Sådan gør du:

Giv edamamebønnerne et let opkog, hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af. Kom dem i en blender sammen med thahin, hvidløg, spidskommen, friskkværnet peber, olivenolie og citronsaft. Kør det til en cremet konsistens og juster med lidt vand, hvis cremen bliver for tyk. Smag til med flagesalt.

Jeg bruger edamame hummus i min budhabowls, som dip til gnavegrønt og knækbrødsstave og som spread i sandwich eller burgerboller.

Velbekomme

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments