Falafel hotdog

Falafel hotdog…

Falafel hvad for noget? Ja, jeg ved godt det lyder lidt underligt, men altså i mangel på bedre…..

Når man opfinder noget nyt, kan det faktisk være ret svært at finde på et meningsfuldt navn – altså noget, der gir mening for jer, der måske sidder også søger efter opskrifter på de sociale medier. Derfor kom den her lækre hapser til at hedde falafel hotdog – og den ligner da (lidt)…..

Hvorom alting er, så er jeg VILD med hotdogs. Især mine egne hjemmelavede gourmethotdogs med “hele svineriet”, som drengene siger. De kan bare ikke sammenlignes med noget – og heller ikke de her.

At jeg så alligevel mener den her falafel hotdog skal ind på bloggen, skyldes at den i den grad er vellykket og et noget sundere valg end den traditionelle hotdog. Bevares jeg har friteret gulerodsfalaflerne, der har en lækker kerne af smeltende varm halloumi. Men resten er lutter sundhed!

Hotdogbrødet er erstattet af en nem og sund wrap bagt uden mel, men i stedet fyldt med zucchini (squash) og gurkemeje og fyldet består af en vildt lækker rødebedespread. Den MÅ du bare prøve – den smager fantastisk!

Til sidst har jeg givet min falafel hotdog en streg chili mayo og pyntet den med friske ærteskud – og så HAPS!

Rigtig god fornøjelse!

kh Maj

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.