Foodstyling – nej tak!

What you see, is what you get…..

Intet ondt om at anrette sin mad, så den tager sig aller bedst ud. Når vi betaler mange penge for råvarerne og bruger tid og energi på at lave maden, hvorfor så ikke bruge et ekstra minut eller to på at anrette maden, så den fremstår lækker og indbydende….?

Det synes jeg vores mad fortjener og der skal slet ikke meget til. Ofte gør et drys af grønt eller lidt gurkemeje i gryderetten en kæmpe forskel.

Noget helt andet er foodstyling, hvor maden anrettes på en måde, der ganske vidst ser super lækker ud på det foto, du sidder og lader dig lokke af, men som når du selv laver retten til punkt og prikke efter opskriften aldrig, vil kunne få til at ligne. Det synes jeg simpelthen er snyd og bedrag!

Om det er fordi nogen har bemærket at jeg poster madfotos og derfor igen og igen sender mig tilbud om deltagelse i foodstylingkurser, ved jeg ikke, men jeg takker pænt nej hver gang.

Jeg anretter ikke maden med skjulte skåle og tallerkner i bunden for at du skal tro, at der er mere fyld i retten end der egentlig er osv osv. Jeg strækker mig til at anrette maden, så den tager sig lækker og indbydende ud, fotograferer i dagslys med et godt kamera – and that’s it.

Med kærlig hilsen

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.