Golden Milk
Antiinflammatorisk start på dagen
Indrømmet – jeg har et lidt blandet forhold til Golden Milk, for på den ene side er jeg ret begejstret for de antiinflammatoriske egenskaber, smagen og de eksotiske krydderier, men på den anden side, er jeg bestemt slet ikke begejstret for den karrylignende kropslugt den afstedkommer efter nogle dages indtag. Nu er du advaret.
Jeg bruger følgende:
1 syltetøjsglas med låg
- 2 spsk bukkehornsfrø
- 1 tsk sort peber
- 1 spsk gurkemeje (køb en god een)
- Ca 1 dl kogt vand
- Ca 1/4 økologisk citron med skræl
- 1 spsk mandler
Bukkehornsfrøene købes i helsebutikker. Jeg kværner dem sammen med peberkorn i en gammel kaffekværn. Vær obs på, at du efterfølgende ikke kan bruge den til kaffe mere. Tilsæt gurkemeje og det kogte vand og rør rundt til det bliver en tyk pasta. Stil den på køl, hvor den kan holde sig en god uges tid.
På tom mave, drikker du hver morgen 1 tsk pasta, som du rører du i kogt vand evt. tilsat lidt citron og finthakkede mandler.
Velbekomme