Græsk yoghurt – keto style

Fedtforskrækket…? Glem det!

Hører du lige som jeg til den generation, der er vokset op med troen på, at fedt er den helt store synder i forhold til vægten – at fedt feder, er usundt og skal spises i absolut minimale mængder – og helst slet ikke…?

Hvis svaret er ja, så vil du nok føle det vældig grænseoverskridende, at blive præsenteret for denne morgenmad, hvor den skyr, der ellers var flyttet mere eller mindre permanent ind i mit køleskab, nu er blevet erstattet af en fuldfed græsk yoghurt 10%.

Jeg måtte da også lige tage tilløb, men blev faktisk meget overrasket over hvor dejligt det smager – og hvor mæt jeg blev.

Til denne portion har jeg brugt:

  • 2 dl græsk yoghurt 10%
  • 25 gram bær
  • 15 grofthakkede mandler

 

Til dig der spiser strikt lchf/keto:

Det gir ca. 373 kalorier og 12 gram kulhydrat. Spiser du strikt lchf eller keto skal du gerne ligge op omkring 20 gram kulhydrat/døgn, så her kan du hurtigt komme til at mangle kulhydrat til resten af dagens måltider. Jeg vil spise den som en lækker week-end morgenmad i stedet for det traditionelle morgenbrød.

Velbekomme

 

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.