Græskarfritter med parmesan

en sundere og vildt lækker snack eller topping.

Snacks og fritter er sjældent sunde, men lige netop disse græskarfritter er så tæt på at være sunde, som en snack kan være. Jeg spiser dem i hvertfald med god samvittighed.

Græskarfritter med parmesan

Vær den første til at vurdere!
Skønne græskarfritter er det perfekte tilbehør i salater og som topping på f.eks. supper.
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 1 stk hokkaido eller butternut
  • Lidt olivenolie
  • 1 lille stykke parmesan
  • 1 spsk fuldkornsmel eller Pofiber
  • Lidt frisk eller tørret timian
  • ½ økologisk citron
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber

Instruktioner

  • Tænd ovnen på 170 grader.
    Vask græskarret, flæk det og skrab kernerne ud med en ske. Skær det i 1 cm brede skiver. I en skål blander du olivenolie, reven parmesan, fuldkornsmel/Pofiber, tørret timian, reven citronskal, flagesalt og friskkværnet peber. Blir den for tør, så tilsæt lidt citronsaft. Pensel hokkiado skiverne på begge sider med blandingen og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Bages i 25-30 minutter til de er sprøde – husk at alle oven er forskellige, så hold øje med at de ikke brænder på.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Jeg spiser dem enten som de er med en hel enkel cremet fraiche 9% med friskkværnet peber og en streg citronolie eller som tilbehør til supper f.eks. hokkiadosuppe eller den lækre cremede butternutsuppe.

De smager også skønt i en budhabowl eller som sundt fredagsslik f.eks. sammen med rodfrugtchips (opskrift under mørbradgryde med rodfrugtchips), grønkålschips og rosenkålschips.

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments