Græskarkerner med mørk balsamico

Græskarkerner med et lille twist

Brug dem som topping i salater eller gryderetter, som snack eller som knas på toppen af dit palæobrød.

Ristede græskarkerner smager bare skønt og jeg har dem altid på lager enten som her, hvor de har fået et dryp mørk balsamico eller helt plain bare ristet i god olivenolie og så fået et drys flagesalt.

Græskarkerner med mørk balsamico

Vær den første til at vurdere!
Balsamicoristede græskarkerner til snack og topping til salater

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 300 gram græskarkerner (naturel)
  • 2 tsk olivenolie
  • 2-3 spsk Balsamico eddike (mørk)
  • 1 tsk flagesalt

Instruktioner

  • Varm olien op på en stor pande ved middel varme
  • Fordel græskarkerner på panden og lad dem stege til de bliver gyldne og begynder at poppe – pas på de ikke brænder på!
  • Dryp balsamico eddiken over græskarkernerne ved at holde med en finger på åbningen
  • Vend det hele godt sammen og sluk for varmen
  • Lad græskarkerne køle hele af, giv dem et drys flagesalt
  • Opbevar dem på glas med tætsluttende låg
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Har du en mørk balsamico på køl, så skulle du prøve at dryppe lidt henover græskarkernerne når de rister på panden – det gir dem lige et ekstra pift.

Selvom de er så super lette og hurtige at lave, laver jeg altid en stor portion som jeg opbevarer i glas med tætsluttende låg. Så står de side om side med mine øvrige toppings og kan på ingen tid løfte en salat op til nye højder.

Måske du også har lyst til at prøve nogle skønne tamari-ristede mandler  eller de spicy chilimandler der begge er uundværlige som snack til dine gæster.

Opskriften på ristede græskarkerner kommer herunder…

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments