Grillet laks med fennikelsalat

Grillet laks med en køn fennikelsalat og små kartofler

Laksen grilles eller steges.

Fennikelsalat – det skal du bruge:

  • 1 stor eller 2 små fennikel
  • Lidt tørret chili
  • 1/2 fed hvidløg
  • Reven skal og saften af 1/2 økologisk citron
  • Et lille stykke parmesan
  • Olivenolie
  • Sort sesam eller nigellafrø til drys
  • Flagesalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Bring en gryde saltet vand i kog. Skær fennikelerne i tynde skiver og kog dem til de er næsten møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre i gryden. Svits dem på en pande i lidt olivenolie. I en morter stødes den tørrede chili med et drys flagesalt og friskkværnet peber. Tilsæt hvidløg og stød det med og rør derefter olivenolie, citronskal og citronsaft i.

Hæld fennikelstykkerne over i en salatskål og vend det med dressingen, riv lidt parmesan henover og drys med sort sesam eller nigellafrø

Velbekomme!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments