Guacamole

Min favorit-dip

Guacamole er min abosolutte favoritdip og så indgår den ofte som tilbehør i vores måltider. Vi bruger den både som dip til gnavegrønt eller som fyld i sandwich, madvafler eller burgers.

Guacamole

Vær den første til at vurdere!
Lækker og spicy guacamole der smager skønt som dip eller fyld i sandwich, burgers og salater.
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 2-3 stk avocado (godt modne)
  • 1 stk citron – saften heraf
  • 2 fed hvidløg – knust
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber
  • Lidt chili f.eks. chipotle som drys

Instruktioner

  • Mos først avocadoen med en gaffel og fyld den dernæst over i en foodprocessor.
    TIP: Ønsker du en mere grov konsistens, kan du nøjes med at mose avocadoen med gaflen og herefter røre krydderier osv i.
  • Tilføj knust hvidløg og citronsaft. Kør avocadoen til en ensartet creme.
  • Smag til med spidskommen, flagesalt og friskkværnet peber.
    Kør igen indtil krydderierne er fordelt. Hæld over i en lille skål, dryp ekstra citronsaft henover, så den smukke grønne farve bevares og dæk med husholdningsfilm. Opbevares på køl indtil servering.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Ofte bruger vi den som tilbehør til salater og så er guacamolen jo selvskrevet i den lære nachos, når vi er i humør til comfortfood.

Super nemt…

Når nu vi spiser guacamole så ofte, er det jo dejligt, at den er så super nem at lave. Du kan lave den helt klassisk med hvidløg og citronsaft, men prøv at tilføje lidt ekstra krydderier – det gir den lige et ekstra pift. Du kan også tilføje lidt creme fraiche, hvis du har lyst til en lidt mere cremet konsistens.

Foretrækker du din guacamole lidt grov i konsistensen, kan du nøjes med at mose avocadoen med en gaffel og herefter røre de andre ingredienser i. Men du kan også køre den helt blank og lækker i en foodprocessor.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments