Haven i december | Udendørs julerier – DIY

Skab hygge og stemning i haven…..

Jeg starter altid med at have lys i haven og på terrasserne, når det begynder at blive tidligt mørkt. Så er det her hos os, tid til at finde julelysene frem og gøre det hyggeligt derude i mørket.

Udendørs julerier…

Der skal slet ikke så meget til at “pynte op” til jul i haven og omkring huset.

På vores ene terrasse, har jeg lavet et lille udendørs tableau der kan varieres med gran og julede ting lige her op til jul og senere ændres, når påsken nærmer sig.

Jeg har brugt gamle mursten lagt oven på hinanden og derpå lagt en sort plade, pyntet med gran og andet grønt, store lanterner, zinkbeholdere fyldt med pyntebark og store kogler.

Neden under har jeg lagt lidt brænde, søde figurer i pileflet, formklippede buskbom, opstammede træer og det fine nye cedertræ. Ud over det hele, har jeg lagt en lang lyskæde med timerfunktion.

Gå i udhuset, garagen eller på loftet og find ting du kan pynte op med i uderummet, eller gå i genbrugsbutikker og find spændende ting, der kan tåle at stå ude. De behøver ikke være JULEDE, men gerne lidt rå og i naturmaterialer. Så kan du selv style dem, så de passer til jeres jul.

Køber du juletræet i god tid, så stil det evt. i en kurv med en beholder af vand i bunden og nogle store sten, så det ikke vælter. Vandet sørger for at træet holder sig friskt længere, så du undgår at det smider alt for mange nåle indendørs. Stil træet så det står i læ, så det ikke vælter, men kan ses indefra og kast en lyskæde løst henover.

Det samme kan du gøre efter jul, hvor du kan pynte træet med majsebolde og lade lyskæden sørge for hyggebelysning på de lange mørke vinterdage.

Tak fordi du læste med!

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.