Haven i februar – savner du også foråret…?

Savner du også de lune forårsdage….?

Disse forårsdage, hvor du med et lunt tæppe og en kande te kan finde et lunt hjørne og nyde solens spæde stråler…? Det gør jeg,  og jeg benytter enhver lejlighed til at sidde ude også selv om kalenderen siger februar.

At sidde ude i timevis er nok for meget at håbe på i vintermånederne, men bare en lille stund engang imellem, gør en kæmpe forskel og det kan sagtens lade sig gøre.

Jeg har fundet et par strategisk gode steder med læ og har der placeret nogle havemøbler, der tåler vind og vejr. De er ikke specielt kostbare, men alligevel rare at sidde i og de vejer ingenting, så de er nemme at flytte, hvis det skulle være.

Et stort lammeskind, der er syet sammen af to stykker, så det dækker både lænden og bagdelen gør en kæmpe forskel, et tykt uldtæppe og en rygende varm kande te – og så er jeg klar til at nyde en halv time ude.

Når jeg så sidder der og hører fuglene og mærker de spæde solstråler, så glæder jeg mig så meget til at foråret endelig melder sin ankomst og jorden bliver varm nok til, at jeg kan arbejde i den. Tanker og ideer til, hvordan haven skal se ud i år trænger sig på og jeg må ind og hente mine elskede havebøger – og en notesbog.

Så bliver der lagt planer for, hvilke planter, der eventuelt skal flyttes til en anden og bedre plads, måske der skal købes en ny rose eller to (der er altid plads til en rose til) og hvor skal alle de mange frø, jeg indsamlede i efteråret spredes – åhhh jeg glæder mig!

Te, kande og det fine isolerede glas er alt fra Teministeriet, der laver de skønneste te’er og fineste kander og glas. Du kan finde dem her: www.teministeriet.com

Bogen er min havebibel “Den hvide have” af Claus Dalby

 

 

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.