Hold vægten af Claus Dalby – Bøger jeg læser lige nu….

Indlægget indeholder reklame for @ClausDalby

Forleden kom der en virkelig sød mail og senere en bog fra Claus Dalby.

Faktisk havde jeg planlagt, at jeg selv ville købe hans nyeste bog “Hold vægten” som en julegave til mig selv – og familien, men Claus kom mig så i forkøbet – og mange tak for det!

Det startede med havebøgerne….

Det er jo sådan, at jeg i mange år har været Claus Dalby stor tak skyldig, idet det var hans smukke og meget inspirerende havebøger, der fik mine øjne op for glæden ved havelivet.

I dag kan jeg jo ikke fatte, at jeg engang ikke kunne se lyset – eller rettere sagt glæden ved at se ting spire og gro. Det har ændret sig, og derfor var det da også med en ret stor portion forventning, at jeg sidste år købte hans bog “Slank”. Det kan du læse mere om her.

Æstetik….

Claus Dalby og jeg går begge op i æstetik. Maden skal selvfølgelig være sund og smage lækkert, men den skal også være smuk for øjet.

Derfor handler det foruden smagen og sundheden meget om, hvordan man præsenterer maden, så den tager sig smuk og indbydende ud – og det kan Claus Dalby!

Derudover har Claus Dalby en sand kærlighed til gode råvarer og det er faktisk lige netop her, jeg synes bogen fungerer allerbedst.

Den er nemlig langt mere end endnu en bog med opskrifter – den er et sandt mekka af inspirerende fotos og beskrivelser af alle mulige skønne, farverige og spændende grøntsager og masser af tips og tricks til at anvende dem på nye måder.

At lade sig inspirere…

Jeg bruger sjældent andres opskrifter, simpelthen fordi jeg elsker netop at udvikle og afprøve mine egne ideer. Det er min motivation og PASSION!

Alligevel elsker jeg smukke og inspirerende kogebøger og især, når der følger et budskab med – og det har Claus Dalby både i den første “Slank” og det nyeste skud på stammen “Hold vægten”.

I begge bøger deler Claus Dalby gavmildt ud af sin egen historie, tips og ideer til, hvordan vi med en livsstilsændring ikke kun får smidt de overflødige kilo, men det der for de fleste er den sværeste del – hvordan vi fastholder vægttabet.

Som med hans tidligere bog, vil jeg igen varmt anbefale hans nyeste “Hold vægten”. Det er på alle måder en smuk bog, som jeg vil glæde mig til at blive inspireret af.

Tak fordi du læste med!

 

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.