Jordbær/avocado-smoothie

Fløjlsblød og cremet smoothie….

Kombinationen af jordbær, banan og avocado – det lyder måske lidt underligt, men jeg siger dig – det er LÆKKERT!

Som du måske har opdaget, spiser jeg meget avocado og forsøger at få den skønne fedtkilde ind alle steder, hvor det er muligt, men det skal selvfølgelig give mening rent smagsmæssigt – og det gør det virkelig her.

Mange af mine opskrifter er LCHF/keto venlige, men denne her indeholder alt for mange kulhydrater til at komme ind under den kategori. Når den kommer med, så skyldes det, at den er meget sundere end mange andre smoothies – og så er det bare den lækreste og hvert et kulhydrat værd.

Opskrift på Jordbærsmoothie med avocado:

  • 1/2 banan
  • 1/2 avocado
  • 150 gram frosne jordbær eller hindbær
  • 200 gram skyr eller kvark
  • evt. lidt frisk mynte
  • evt. lidt vanille
  • evt. chiafrø – bare en smule
  • evt. lidt havredrik/mandelmælk eller alm mælk, hvis du er mælkedrikker

Sådan gør jeg:

Alt blendes til lige den konsistens du kan li. Jeg bruger altid havremælk til at regulere konsistensen med, så den venter jeg med at tilsætte til sidst. Ind imellem laver jeg min smoothie ret tyk, hælder den i en skål og tilsætter hakkede mandler og spiser den med en ske – en lækker og sund dessert.

TIP: Hvis du som jeg gerne vil spise chiafrø, kan de fint tilsættes i denne smoothie.

Velbekomme

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.