Jordbærsyltetøj uden sukker

Jordbærsyltetøj uden sukker…

Mange sværger til Bodylab’s sukkerfrie toppings til skyr, chiapudding osv, men jeg kan bare ikke tåle de kunstige sødemidler – og ja, jeg vil faktisk også helst undgå dem.

Du kan selvfølgelig lave “sylt” på friske bær, men størstedelen af året, er det nu lettere at få fingrene i de frosne af slagsen og med et par poser i fryseren, løber du ikke ind i problemer med mugne bær.

Så derfor, frosne bær, og det er så let at lave, at det egentlig ikke er nogen opskrift, men blot en inspiration.

Du kan bruge alle slags frosne bær: Jordbær, hindbær, blåbær, stikkelsbær osv

Jeg bruger Sukrin Gold, Stevia eller fiber sirup gold til at søde med

Jeg hælder blot de frosne bær i en gryde (ingen vand) og koger ved svag varme bærrene godt igennem sammen med Sukrin Gold. Moser bærrene lidt med en gaffel og hælder på syltetøjsglas…..sådan, så blir det da ikke lettere, vel?

TIP: Synes du dit syltetøj bliver for flydende, kan du enten lad det simre noget længere eller tage det af varmen og røre en smule chiafrø i. Chiafrø danner en geleagtig hinde når de tilsættes væde og den evne, kan du udnytte som et sundere alternativ til geleringsmidler.

Velbekomme

Chiapudding med jordbærsylt

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.