Jul med Majspassion – Mine bedste opskrifter på julens lækkerier

Jul med Majspassion. Her finder du mine bedste opskrifter på julebag, klatkager, risengrød, risalamande, sunde romkugler og lækker gløgg
Jul med Majspassion

Jul med Majspassion

Den skønne juletid nærmer sig og det er tid til at finde alle julens skønne opskrifter frem.

For at gøre det nemt for dig, har jeg samlet mine bedste opskrifter på julens lækkerier på en siden for sig selv. Her finder du mine opskrifter på julens bagværk, julegrød, juledesserter, klatkager, sunde romkugler, hjertevafler i julestil og ikke at forglemme julegløgg.

Siden hedder JUL MED MAJSPASSION og du finder den i hele julemåneden i den øverste grønne bjælke ved siden af fanen med opskrifter.

Juleopskrifter fra Majspassion

Julegløgg fra Majspassion

Nye opskrifter kommer til…

En madblog skal aldrig være statisk, men gerne udvikle sig over tid. Det gælder naturligvis også for Majspassion. Derfor vil jeg i løbet af julemåneden tilføje nye julede opskrifter, og de vil alle blive tilføjet siden JUL MED MAJSPASSION.

På den måde, kan du hurtigt få et overblik over mine juleopskrifter – og jeg håber naturligvis, at du vil finde glæde i at bruge dem.

Har du ideer til, hvad der mangler af julede opskrifter, er du meget velkommen til at skrive til mig. Så vil jeg meget gerne prøve at få dem med herinde.

Sunde romkugler lavet på saftige dadler

Vil du ha mere mad i dit feed…?

Er du også vild med lækker mad fyldt med smag, og som ikke kræver flere timer i køkkenet? Jamen, så er du havnet det helt rigtige sted!

Min passion er nemlig lige netop at lave dejlig mad til alle. Mad, der er fyldt med farverige grøntsager, skønne krydderier og som ikke kræver en hel dag i køkkenet.

Du kan følge mig på både InstagramPinterest og på Facebook, hvor jeg også deler min passion for mad. På den måde, kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.

Hvis du vælger at lave nogle af mine opskrifter, er du velkommen til at tagge mig på Instagram under #majspassion eller @majspassion. Har du lyst til det, så deler jeg gerne dit madfoto på min Storyline.

Rigtig god fornøjelse!

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.