Kender du min kunst…?

Kender du Art by Billedmageriet….?

Ud over at blogge har jeg også en anden passion, nemlig mine abstrakte malerier.

Oprindeligt er jeg universitetsuddannet og i mange år, arbejdede jeg sideløbende med, at jeg malede og udstillede mine malerier i virksomheder og kunstforeninger rundt om i landet.

Men så for nogle år siden fik jeg chancen for at leve min store drøm ud – drømmen om at hellige mig kunsten på fuld tid. Når man får sådan en chance, gælder det om at vise mod og springe til, for ofte kommer sådan en chance kun een gang i livet….

Så jeg fandt alt mit mod frem og sprang til – og heldigvis for det!

At skabe moderne abstrakte malerier, er for mig den ultimative måde at udtrykke mig på og som kunstner, er jeg mere interesseret i at skildre den følelsesmæssige rejse jeg begiver mig ud på, når et nyt maleri bliver til end at gengive den fysiske verden. Det er derfor at jeg kalder mine malerier for EKSPRESSION.

Når jeg skaber mine malerier, sker det spontant, intuitivt og emotionelt og malerierne afspejler stærke og energiskabende følelser som glæde, engagement, smerte og frustration, men også spillet imellem det rå og det sarte, det maskuline og det feminine – som det levede liv.

Jeg arbejder fortrinsvis med akryl og soft pastels på lærred, men også med olie og akvarel og farvevalget inspireres af tidens trends, dansk design og moderne boligindretning.

En fælles klangbund for mine malerier er en stærk energi, livsglæde og en vilje til at lykkes.

Måske har du fået lyst til at se mine malerier …? Så tryk her:  http:/billedmageriet.dk

Tak fordi du læste med