Krydderurte dressing

En dejlig krydderurte dressing med smag af rødløg og friske krydderurter. Spis den til dine salater, i bagte kartofler, bagt blomkål eller som topping på en osteomelet.

Jeg skifter krydderurterne uf alt efter hvad dressingen skal bruges til og så skifter jeg også imellem de nødder og kerner, der pynter på toppen. På den måde, blir det aldrig kedeligt.

Min grundopskrift med forslag til krydderurter og knas kommer her. Rigtig god fornøjelse!

Krydderurte dressing

Vær den første til at vurdere!
Grundopskrift på en cremet lækker dressing, hvor du selv kan variere de krydderurter og nødder du tilsætter. Så blir det aldrig kedeligt.
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 lille rødløg – fintsnittet
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld bredbladet persille (TIP: Du kan variere med andre friske krydderurter som dild, purløg, esdragon eller bronze fennikel)
  • ¼ håndfuld hasselnødder – grofthakkede (TIP: her kan du også variere imellem forskellige grofthakkede nødder og kerner.)

Instruktioner

  • Rør creme fraiche, mayonnaise og de fintsnittede rødløg sammen med de valgte friske krydderurter.
  • Smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Hæld dressingen over i en lille skål og pynt med grofthakkede nødder eller kerner og lidt friske krydderurter.
  • Lav gerne en større portion. Opbevarer du dressingen i en tætsluttende beholder på køl, kan den fint holde sig 3-4 dage på køl.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!
Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments