Kunst på væggen

Kunst på væggen…

Vi bruger mere tid og flere penge end nogen sinde tidligere på at indrette vores hjem med personlighed og kant, finder spændende unikke genbrugsting, som vi anvender på en helt ny og anderledes måde – VORES måde!

Vi vælger med omhu farver til vores vægge, måske et dyrt tapet og styler vores bolig, så den bliver en afspejling af, hvem vi er som person.

Når vi bruger tid og penge på at indrette og style vores hjem, så det bliver personligt og unikt, fortjener vi også unik kunst på vores vægge.

Pynt eller unika-kunst….

Intet er så nemt som at smutte en tur i Ilva eller Ikea, der bugner af billige pynte-løsninger til dine vægge. Her har andre så at sige lavet forarbejdet og udvalgt billeder og rammer, pakket og klar til at komme ned i indkøbsvognen.

Hjemme kan du sagtens skabe en rigtig flot og spændende væg med dine fotoplakater. Betyder det ikke noget for dig, at de samme billeder hænger i tusinde andre hjem, er det en nem og billig løsning – men den er hverken personlig eller unik!

Indret dit hjem personligt og unikt

Vil du derimod gerne indrette dit hjem med personlighed og kant, kan du vælge en anden løsning, nemlig unika-kunst. Det der ikke er masseproduceret, men som kun findes i det ene eksemplar.

Unika-kunst kan både være skulpturer, fotos, malerier på blindramme eller malerier malet på papir eller såkaldt løst lærred og derefter indrammet.

For at indrette dit hjem personligt, betyder det ikke, at du skal indrette med unika-kunst i hele din bolig. Et enkelt maleri, der fanger blikket og åbner op for reflektion og spørgsmål – hvad ser du i netop det maleri? Et personligt foto, der har en særlig betydning for dig og din familie, en spændende skulptur eller noget helt andet. Mulighederne er mange!

Er det ikke en dyr løsning….?

Mange afholder sig fra at købe unika-kunst fordi de tænker, at det bliver en meget besværlig og ikke mindst dyr løsning.

Det er korrekt, at unika-kunst koster mere end de plakater, der er trykt i mange eksemplarer. Det er klart, for du køber nemlig noget, der dels kun findes et eksemplar af og dels noget et andet menneske har lagt både tid, sjæl og hjerte i.

Priser på unika-kunst er meget forskellige. Generelt vil malerier fra anerkendte kunstnere ligge meget højt og ofte i et prisleje, hvor almindelige mennesker ikke kan være med. Men medmindre du er kunstsamler med ubegrænsede midler, kan mindre vel også gøre det og vær opmærksom på, at der ikke altid er en sammenhæng imellem pris og kvalitet.

Er du bekymret for, om kvaliteten på maling og øvrige materialer er i orden på et langt billigere maleri, kan du roligt spørger kunstneren om, hvilke produkter, der er anvendt. Det vil langt de fleste bliver rigtig glade for, i hvertfald hvis man har sin faglige stolthed i behold.

Når du skal vælge dit maleri, er det vigtigt, at du vælger efter din egen smag og mavefornemmelse. Bed kunstneren om at låne maleriet med hjem et par dage. På den måde kan du i ro og mag opleve maleriet i de rammer og den belysning rummet har, og mærke efter, om maleriet skaber en god stemning, der fuldender din indretning.

Lyst til at se mere…? Du finder et bredt udvalg af mine malerier på min hjemmeside www.billedmageriet.dk og du er altid velkommen til at besøge mit hjemmegalleri og værksted.

Med kærlig hilsen

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.