Langtidsstegt roastbeef

Den perfekte roastbeef…

Roastbeef står på mange middagsborde søndag aften. Det smager også virkelig godt – især når den er langtidsstegt. Så er den nemlig mør og lækker!

Langtidsstegt er måske noget af en tilsnigelse, for sååå lang tid skal den nu heller ikke steges. Omkring 1 – 1 1/2 time i ovnen alt efter størrelse. Så det er til at overskue.

Langtidsstegt roastbeef

Vær den første til at vurdere!
Det er så nemt, at lave den perfekte roastbeef – saftig, mør og tilpas rød.
Resterne smager skønt som roastbeef carpaccio eller på en rugbrødsmad med remoulade, ristede løg, syltede agurker og friskrevet peberrod

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 1 stk roastbeef (1000 – 1200 gram)
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk olivenolie
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber

Instruktioner

  • Det er lettest, hvis du har en stegepande, der kan gå i ovnen. Eller må du bruge et ovnfast fad.
  • Varm smør og olie op på en stegepande og brun roastbeef'en på alle sider ved høj varme, men til gengæld kun ganske kort.
  • Sæt panden ind i en 100 grader varm ovn med et stegetermometer placeret på stegens tykkeste sted.
  • Lad den stå i ovnen indtil kernetemperaturen viser 50 grader.
  • Tag roasten ud og lad den hvile i et kvarters tid inden du skærer den ud i meget tynde skiver.
    Server med blomkålsbearnaise og salat eller smørristede kartofler.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Tilbehør…

Hos os spiser vi den langtidsstegt roastbeef med blomkålsbearnaise og en stor lækker salat. Drengene får smørristede kartofler som kulhydrat tilskud.

Spiser du ikke stivelse og har du brug for lidt varmt tilbehør, smager det virkelig dejligt med en stripettimos eller blomkålsris med et twist, der er virkelig lækker.

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments