Malerier der udsmykker dine vægge – nyheder fra Billedmageriet

Malerier der udsmykker dine vægge

Som du måske ved, så har jeg foruden bloggen her også et andet arbejde – nemlig som billedkunstner i mit firma Billedmageriet.

Her har jeg de seneste 20 år lavet abstrakte malerier, der udsmykker vægge i både private hjem og virksomheder rundt om i landet. 

Jeg elsker at udtrykke mig igennem mine malerier og hele processen med at skabe noget helt fra bunden og se det vokse og udfolde sig – det er jeg dybt afhængig af.

Måske tænker du, at der er langt imellem at skabe malerier og madopskrifter, men sådan er det faktisk slet ikke. Begge dele handler i høj grad om at tænke kreativt, i former, farver og strukturer.

Slut med driverlivet

Nu har penslerne og malerværkstedet så holdt sommerpause alt, alt for længe. Det er som om at udviklingen af nye madopskrifter, madfotografering osv sjæler al tid og energi.

Det er jo positivt at arbejde med to vidt forskellige områder, der begge gir daglige glæde og nærmest kæmper om opmærksomheden. Men nu er det så blevet tid til at få gang i de pensler igen. Første skridt blev taget ved at få færdiggjort et af de malerier, der lige som ikke VILLE blive færdigt. Men pludselig var den der!

Det er så sjovt for det føles lidt som når man finder den rigtige brik i et svært puslespil – og man ved bare, at nu er den der.

Hvis du har lyst, kan du besøge min hjemmeside www.billedmageriet.dk  og du kan også følge min Instagram-profil, hvor jeg viser mine malerier.

Har du en virksomhed eller arbejder du i en virksomhed, der trænger til lidt ny udsmykning på væggene, så er i meget velkomne til at kontakte mig. Jeg laver hver måned udstillinger i virksomheder rundt omkring i hele landet.

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.