Mexicanske fisketacos med frisk mangosalsa og chilicreme

Mexicanske fisketacos

Søger du efter noget nemt og virkelig lækkert til aftensmaden? Så behøver du ikke lede længere. Med de her mexicanske fisketacos serveret med sprøde fiskehapsere, frisk mangosalsa, avocado og sød  chilicreme, vil du helt sikkert blive glad i både mund og mave.

Heldigvis er det samtidig super hurtigt og nemt at lave, så det er også perfekt som hverdagsmad.

FISKETACOS MED MANGOSALSA

Vær den første til at vurdere!
Sundt, nemt og lækker frokost eller aftensmad med sprøde torskeloins paneret i æg og cornflakes, små lune tortillas, avocado, grønt og sød chilicreme. Server med frisk mangosalsa.
Antal: 4

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 10 stk mini majs- eller hvedetortillas
  • 500 gram torskeloins skåret i mundrette stykker
  • 4-5 håndfulde cornflaskes – knust
  • 40 gram friskrevet parmesanost
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber
  • 2 stk æg – sammenpisket
  • Lidt olivenolie
  • 1 stk romainsalat eller hjertesalat – fintsnittet
  • 2 stk avocado – skåret i tern eller skiver
  • 8 stk cherrytomater – i halve
  • 1 portion mangosalsa
  • 2 stk lime – skåret i både til servering

Sød chilicreme:

  • 2-3 spsk creme fraiche 18%
  • 2 spsk mayonnaise – jeg bruger Hellmann's
  • 2 spsk sød chilisauce (Like it hot: Erstat den søde chilisauce med Sriracha Scarfe Chilisauce fra Flying Goose Brand)
  • Lidt limesaft, flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med

Instruktioner

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Pisk æggene sammen i en dyb tallerken.
  • I en anden tallerken lægges knuste cornflakes blandet med friskrevet parmesanost, flagesalt og friskkværnet peber.
  • Dyp først fiskestykkerne i æg og vend dem herefter i de knuste cornflakes/parmesanblanding.
    Læg dem over på en bageplade beklædt med bagepapir og dryp med ganske lidt olivenolie henover.
    Sæt dem ind i den varme ovn i ca 10-12 minutter. Pas på de ikke får for meget, da den fine fisk så vil blive tør og kedelig.
  • Klargør imens tilbehøret.
    Link til mangosalsa
    Rør creme fraiche med mayonnaise og chilisauce. Smag til med flagesalt, friskkværnet peber og lidt limesaft
  • Snit salaten, tomaterne og avocadoen og lun tortillaerne så alt er klar samtidig med at fisken er færdig.

Sådan bygger du din fisketaco:

  • Lun minitortilla smøres med chilicreme, toppes med salat, avocado og mangosalsa. Slut af med de sprøde fisk og server dem mens de stadig er varme.
    Stil små skåle med mangosalsa , limebåde og chilicreme med ind på bordet, så alle selv kan forsyne sig.
  • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Jeg har brugt torskeloins, der svarer til torskens mørbrad og så er den paneret i æg og knuste cornflakes. Lyder det underligt med cornflakes som panering? Det syntes jeg også første gang jeg stødte på det, men nu er det blevet vores foretrukne måde at panere fisk på. Så nu er ideen givet videre.

Vild med fisk…?

Er du lige som os vild med fisk, så vil du måske blive glad for mine andre fiskeopskrifter. Prøv f.eks. min anden opskrift på Fisketacos eller Thai-fiskefad med torskeloins, kokos og masser af grønt.

Du får også lige et par direkte links til mine bedste fiskeopskrifter:

Laksefad med porrer og spidskål | Sund og nem fiskeopskrift

Fisk i fad – ovnbagt fisk med grøntsager i flødesauce

Sauce tartar – opskrift på lækker sauce til paneret fisk og kylling

Taco med fisk og kålslaw – sund og nem taco med fisk og grønt

Sunde vafler med fisk og grønt

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments