Ølglaserede rødløg

Et must i din burger…

Ølglaserede rødløg smager dejligt – og de er i stand til at løfte en i forvejen lækker bacon-burger op til nye højder. De er både lette og hurtige at lave, så du skulle prøve dem næste gang du har burger på menuen.

Opskriften passer til 6 store burgers:

  • 500 gram rødløg (skåret i tynde ringe)
  • Lidt smør til stegning
  • Lidt cayennepeber
  • Lidt sennepsfrø
  • 50 gram brun farin
  • 1 dl Mørk øl (jeg bruger Jacobsen)
  • Flagesalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Steg rødløgsskiverne let i smør sammen med cayennepeber og sennepsfrø.
  2. Drys brun farin hen over og rør rundt
  3. Lad det karamelisere let
  4. Tilsæt den mørke øl
  5. Lad løgene simre til de er møre og væden er fordampet

Velbekomme