Ølglaserede rødløg
Et must i din burger…
Ølglaserede rødløg smager dejligt – og de er i stand til at løfte en i forvejen lækker bacon-burger op til nye højder. De er både lette og hurtige at lave, så du skulle prøve dem næste gang du har burger på menuen.
Opskriften passer til 6 store burgers:
- 500 gram rødløg (skåret i tynde ringe)
- Lidt smør til stegning
- Lidt cayennepeber
- Lidt sennepsfrø
- 50 gram brun farin
- 1 dl Mørk øl (jeg bruger Jacobsen)
- Flagesalt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Steg rødløgsskiverne let i smør sammen med cayennepeber og sennepsfrø.
- Drys brun farin hen over og rør rundt
- Lad det karamelisere let
- Tilsæt den mørke øl
- Lad løgene simre til de er møre og væden er fordampet
Velbekomme