Ølglaserede rødløg | karameliserede rødløg med øl

Ølglaserede rødløg smager dejligt – og de er i stand til at løfte en i forvejen lækker bacon-burger op til nye højder. De er både lette og hurtige at lave, så du skulle prøve dem næste gang du har burger på menuen.

Ølglaserede rødløg

Vær den første til at vurdere!
Lækre karameliserede rødløg lavet med øl – et absolut must have i din hjemmelavede burger
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 500 gram rødløg skåret i tynde både
  • Lidt smør til stegningen
  • Lidt cayennepeber
  • Lidt sennepsfrø (kan udelades)
  • 50 gram brun farin
  • 1 dl mørk øl
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med

Instruktioner

  • Steg rødløgsbådene i smør – de skal være klare og begynde at tage farve.
    Krydr med cayennepeber og sennepsfrø
  • Drys den brune farin henover, rør det rundt og steg videre indtil det karamelliserer.
  • Tilsæt nu den mørke øl, rør rundt og lad det simre videre indtil væden er fordampet og løgene helt møre.
  • Portionen passer til 6 burgers
  • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!
Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments