Ostebord | ost og pålæg på et bræt

Nemt og hyggeligt…

Hos os elsker vi at slutte week-enden af med et oste- og pålægsbræt, hvor vi samler små lækkerier, rester af oste og pålæg og anretter dem lidt lækkert sammen med lidt frisk frugt og f.eks. friskbagte grissini og gode kiks.

På dagens bræt finder du:

  • 4 slags oste… Brie, Emmentaler, Gouda og Grubeost
  • Sorte og grønne oliven
  • Hjemmelavede chilimandler
  • Flydende honning
  • Hjemmelavet karamelliserede rødløg
  • Radiser
  • Friske jordbær
  • Tapas-pålæg
  • Figenmarmelade
  • Friskbagte grissini med soltørrede tomater, oliven og rosmarin
  • Rugkiks fra MØN

Du kan finde mere inspiration til et ostebræt her og et oste- og pålægsbræt her.

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments