Pasta med kylling og svampe

Nem og lækker aftensmad – det kan vi alle li’

Vi spiser normalt ikke pasta herhjemme, men drengene er vilde med det og måske sidder der en børnefamilie og læser med. Så her kommer der en pastaret, som bringer glæde, når den kommer på bordet her hos os.

Pasta med kylling og svampe

Vær den første til at vurdere!
Dejlig familievenlig pastaret med saftige kyllingestykker og smørristede svampe.
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryster i mundrette stykker
  • 350 gram pasta af god kvalitet
  • 1 pakke bacontern
  • 3-4 fed hvidløg – fintsnittet
  • 2 stk mellemstore bananskalotte (eller gule løg) – fintsnittet
  • 1 bakke champignoner skåret i kvarte
  • 1.5 dl grøntsagsbouillon – jeg bruger Herbamare
  • 2.5 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk rød pesto
  • 1 spsk Tørrede krydderier: Røget paprika, chipotle chili, oregano og timian (Tip: Jeg bruger 1 spsk Honey Rub fra @EpicSpice)
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld bredbladet persille – fintsnittet

Instruktioner

  • Kog pastaen som anvist på posen. Dræn for vand og stil til side. Lav imens saucen klar.
  • Steg kyllingestykkerne i en smule olie. Når de har fået en fin stegeskorpe kan du lægge dem over på en tallerken imens du laver saucen. De behøver ikke være gennemstegte, da de kommer tilbage i saucen senenere.
  • Sauter først løg og bacon i samme pande indtil de er klare og møre.
  • Tilsæt svampene og hvidløg. Lad det hele stege nogle minutter, hvorefter du tilsætter bouillon, madlavningsfløde og pesto.
  • Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og vend det hele godt rundt. Kog det igennem og smag til – juster med ekstra krydderier, flagesalt og friskkværnet peber efter behov.
  • Læg den kogte og godt drænede pasta over i saucen – vend det godt rundt og lad det simre nogle minutter til alt er gennemvarmt.
  • Lige inden servering drysses med fintsnittet bredbladet persille.
  • Server med en god blandet salat.
  • TIP: Retten er fryseegnet. Så lav evt en dobbelt portion og gem resterne til en travl dag.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

TIP: Retten er velegnet til nedfrysning, så lav gerne en dobbelt portion og put resterne i fryseren, så er der nem aftensmad på en travl dag.

Vild med pasta? – måske du har lyst til at prøve…

Pasta med gul squash – ostegratineret

Pasta |conchiglioni rigati med ostegratineret bolognaise

Kylling og pasta i spicy pestosauce

Pasta og kylling i cremet tomatsauce

Pasta Alfredo med artiskok

Rigtig god fornøjelse!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments