Forside,  Gryderetter og One-pots,  Hovedretter,  Hverdagsmad,  Opskrifter,  Pastaretter,  Retter med fisk

Cremet pasta med tigerrejer, spinat og små tomater

Cremet pasta med tigerrejer…..

Nem, hurtig og vildt lækker pastaret med store saftige tigerrejer, spinatblade og små cherrytomater alt sammen samlet i en cremet lækker kokossauce med friskrevet parmesan og lidt chili. Og som et ekstra plus, kan du have aftensmaden på bordet på bare 30 minutter.

Vil du se mere….?

Er du også vild med nemme hverdagsretter, der samtidig smager fantastisk, så vil du helt sikkert blive glade for mine andre opskrifter. Herunder får du nogle hurtige links og ellers kan du finde masser af inspiration inde under fanen med OPSKRIFTER:

Thaisuppe – opskrift med kokosmælk og kylling

Mexicansk pasta pande – opskrift på mexicansk comfort food

Bagte kødboller i tomatsauce med ostegratinering

Stegt kylling i kokos-ingefærsauce

Fisk i fad – ovnbagt fisk med grøntsager i flødesauce

Spidskål med rodfrugter – sund og lækker hverdagsmad

Husk du kan følge MAJSPASSION på Instagram og på den måde altid holde dig opdateret på alt det nye herinde på bloggen.

Nedenfor kommer opskriften på den lækre CREMET PASTA MED TIGERREJER.

Rigtig god fornøjelse!

Cremet pasta med tigerrejer

Hurtig og nem pastaret med tigerrejer, spinat og små cherrytomater i en cremet lækker kokossauce med masser af friskrevet parmesan.
Ret Aftensmad, hovedmåltid, Pasta
Køkken Italiensk
Keyword cherrytomater, kæmperejer, kokosmælk, parmesanost, pasta, spinat, tigerrejer
Antal 4 portioner
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 500 gram tørret pastarør - jeg brugte Elicoidali fra Änglamark
  • 300 gram tigerrejer - gerne fra frost, der tøes op og duppes tørre med lidt køkkenpapir
  • Lidt smør til stegning
  • 1 stk gult løg - fintsnittet
  • 4 fed hvidløg - fintsnittede
  • 18 stk cherrytomater skåret i halve
  • 1 stor håndfuld friske spinatblade (spar tid og køb gerne dem der er skyllet)
  • 1 dåse kokosmælk - fuldfed
  • 1 stk grøntsagsbouillonterning
  • 1 stor håndfuld friskrevet parmesan
  • 1/2 tsk gurkemeje
  • 1 nip chiliflager (gerne mere, hvis du ønsker en lidt stærkere sauce)
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
  • Evt 1 nip safrantråde (gir en dejlig smag, men kan udelades)
  • Lidt friske basilikumsblade

Sådan gør du

  • Start med at koge pastaen efter anvisning på posen. Pastaen skal kun lige netop være al dente.
    Hæld omgående vandet fra, men hold lidt af kogevandet tilbage, som du måske skal bruge til saucen.
  • I en dyb pande smeltes smørret og tigerrejerne steges et par minutter inden de tages over på en tallerken (de skal ikke tage farve).
  • I stegeresterne sauteres først løgene indtil de er klare, hvorefter hvidløg og tomater tilsættes og stege med et par minutter.
  • Tilføj nu kokosmælk, bouillonterning, den friskrevne parmesan og krydderier og lad det hele koge godt igennem til saucen tykner en smule.
  • Tilføj den friske spinat og lad den blot falde sammen.
  • Smag til med friskrevet peber og lidt flagesalt
  • Vend nu først pastaen i saucen og fordel de letstegte rejer henover.
    Tip: Virker saucen for tyk, kan du tilsætte lidt at kogevandet fra pastaen.
  • Drys med friske basilikumsblade.
  • Servering: Stil gerne en humpel parmesan og et lille rivejern med ind på bordet. Så kan alle forsyne sig med lidt ekstra friskrevet parmesan henover pastaen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.