Cremet pasta med tigerrejer, spinat og små tomater

Cremet pasta med tigerrejer…..

Nem, hurtig og vildt lækker pastaret med store saftige tigerrejer, spinatblade og små cherrytomater alt sammen samlet i en cremet lækker kokossauce med friskrevet parmesan og lidt chili. Og som et ekstra plus, kan du have aftensmaden på bordet på bare 30 minutter.

Cremet pasta med tigerrejer

Vær den første til at vurdere!
Hurtig og nem pastaret med tigerrejer, spinat og små cherrytomater i en cremet lækker kokossauce med masser af friskrevet parmesan.
Antal: 4 portioner

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 500 gram tørret pastarør – jeg brugte Elicoidali fra Änglamark
  • 300 gram tigerrejer – gerne fra frost, der tøes op og duppes tørre med lidt køkkenpapir
  • Lidt smør til stegning
  • 1 stk gult løg – fintsnittet
  • 4 fed hvidløg – fintsnittede
  • 18 stk cherrytomater skåret i halve
  • 1 stor håndfuld friske spinatblade (spar tid og køb gerne dem der er skyllet)
  • 1 dåse kokosmælk – fuldfed
  • 1 stk grøntsagsbouillonterning
  • 1 stor håndfuld friskrevet parmesan
  • ½ tsk gurkemeje
  • 1 nip chiliflager (gerne mere, hvis du ønsker en lidt stærkere sauce)
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
  • Evt 1 nip safrantråde (gir en dejlig smag, men kan udelades)
  • Lidt friske basilikumsblade

Instruktioner

  • Start med at koge pastaen efter anvisning på posen. Pastaen skal kun lige netop være al dente.
    Hæld omgående vandet fra, men hold lidt af kogevandet tilbage, som du måske skal bruge til saucen.
  • I en dyb pande smeltes smørret og tigerrejerne steges et par minutter inden de tages over på en tallerken (de skal ikke tage farve).
  • I stegeresterne sauteres først løgene indtil de er klare, hvorefter hvidløg og tomater tilsættes og stege med et par minutter.
  • Tilføj nu kokosmælk, bouillonterning, den friskrevne parmesan og krydderier og lad det hele koge godt igennem til saucen tykner en smule.
  • Tilføj den friske spinat og lad den blot falde sammen.
  • Smag til med friskrevet peber og lidt flagesalt
  • Vend nu først pastaen i saucen og fordel de letstegte rejer henover.
    Tip: Virker saucen for tyk, kan du tilsætte lidt at kogevandet fra pastaen.
  • Drys med friske basilikumsblade.
  • Servering: Stil gerne en humpel parmesan og et lille rivejern med ind på bordet. Så kan alle forsyne sig med lidt ekstra friskrevet parmesan henover pastaen.
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Vil du se mere….?

Er du også vild med nemme hverdagsretter, der samtidig smager fantastisk, så vil du helt sikkert blive glade for mine andre opskrifter. Herunder får du nogle hurtige links og ellers kan du finde masser af inspiration inde under fanen med OPSKRIFTER:

Thaisuppe – opskrift med kokosmælk og kylling

Mexicansk pasta pande – opskrift på mexicansk comfort food

Bagte kødboller i tomatsauce med ostegratinering

Stegt kylling i kokos-ingefærsauce

Fisk i fad – ovnbagt fisk med grøntsager i flødesauce

Spidskål med rodfrugter – sund og lækker hverdagsmad

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments