Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan
Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Skøn pastaret med saftig kylling, der vendes i en færdig pestosauce lavet på bagte peberfrugter. Et gavmildt drys friskrevet parmesan og lidt persille – og så er der ellers serveret! Det tager under 15 minutter og må siges at være hurtigere end at løbe ned for at hente take-away.

Jeg køber gerne en rigtig lækker pesto, hvor der er kræset lidt ekstra for smagen. Det får jeg tifoldigt tilbage, for sådan en pesto smager bare af meget mere. På kødfrie dage, vender jeg ofte en rest pastarør i et par skefulde af den dejlige pesto, river lidt frisk parmesan henover og gir den lidt friske basilikumsblade. Simpelthen bare så lækkert!

Lige som det er en god ide at købe en rigtig god pesto, vil jeg også anbefale at købe pasta af god kvalitet. Begge dele kan du sagtens finde i de bedre dagligvarebutikker, så du behøver ikke søge efter specialforretninger for at købe god kvalitet.

Vild med pasta…?

Er du også vild med lækre pastaretter, så vil du måske have lyst til at prøve nogle af mine andre pastaopskrifter. Herunder kommer nogle direkte links til opskrifter, hvor der indgår pasta. Jeg håber du vil have lyst til at prøve dem:

Pasta salat med stegte majs og tomater og grøn vinaigrette

Pastasalat med avocado, feta og lynstegt kylling

Cremet pasta med kylling og grønt – hurtig pastaret

Pasta med kylling og svampe i flødesauce

Pasta med bagte tomater og hvidløg – vegetarisk opskrift

Pasta med laks og spinat i cremet flødesauce

Pasta med kæmperejer i cremet parmesansauce

Og mange, mange flere, når du under opskrifter kigger ind under fanen med PASTA.

Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Vil du ha mere mad i dit feed…?

Er du også vild med lækker mad fyldt med smag, og som ikke kræver flere timer i køkkenet? Jamen, så er du havnet det helt rigtige sted!

Min passion er nemlig lige netop at lave dejlig mad til alle. Mad, der er fyldt med farverige grøntsager, skønne krydderier og som ikke kræver en hel dag i køkkenet.

Du kan følge mig på både InstagramPinterest og på Facebook, hvor jeg også deler min madpassion. På den måde, kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.

Hvis du vælger at lave nogle af mine opskrifter, er du velkommen til at tagge mig på Instagram under #majspassion eller @majspassion. Har du lyst til det, så deler jeg gerne dit madfoto på min Storyline.

Håber du vil blive glad for opskriften – den kommer lige her nedenfor.

Rigtig god fornøjelse!

Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Pasta og kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Nem og virkelig lækker pastaret med saftig kylling vendt i færdiglavet pestosauce lavet på bagte peberfrugter. Giv et gavmildt drys frisk parmesan og lidt friske krydderurter - og så er der serveret!
Ret Aftensmad, hovedmåltid, nem mad, Pasta
Køkken Italiensk
Keyword kylling, parmesan, pasta, pestosauce, rød pesto
Antal 4 personer
Forfatter Maj Schjøth

Ingredienser

  • 400 gram Kæmpe pastarør (F.eks. Elicoidali)
  • Evt lidt pastavand
  • 400 gram kyllingefilet eller bryst skåret i mundrette stykker
  • Lidt olivenolie til at stege i
  • 1 glas færdiglavet rød pesto af god kvalitet Jeg har brugt en med bagte peberfrugter
  • 1-2 tsk Rotisserie Chicken Rub - krydderiblend fra @epicspice Alternativt: 1-2 tsk tørrede italienske krydderier
  • 1-2 tsk mild paprika
  • 2-3 stk forårsløg - fintsnittede
  • 1 håndfuld frisk persille
  • Lidt salt og friskkværnet peber til at smage til med

Sådan gør du

  • Sæt letsaltet vand over til pastaen og kog den al dente alt imens du laver kyllingen og saucen klar.
    Når du dræner vandet fra pastaen, så hold lidt tilbage i tilfælde af, at du skal bruge den til at justere konsistensen af saucen.
  • Varm en lille smule olivenolie op i en stor pande med høje kanter eller en stegegryde og steg kyllingen et par minutter.
  • Herefter tilsættes forårsløg, den røde pesto, paprika og italiensk krydderi (Rotisserie Chicken Rub) og alt vendes godt sammen og smages til med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Vend den kogte pasta i. Har du brug for lidt ekstra væde, kan du tilføje en lille smule af pastavandet.
    Riv parmesan henover og giv et drys friske krydderurter f.eks. persille inden retten serveres rygende varm.
  • Rigtig god fornøjelse!

Nem pastaret med kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Hurtig pastaret med kylling i rød pestosauce og friskrevet parmesan

Pastapande med kylling i rød pestosauce med friskrevet parmesan

Nem pastaret med kylling i cremet pestosauce

Pasta og kylling i cremet pestosauce med friskrevet parmesan

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.