Pastaret med kylling

Pastaret med kylling

Dejlig nem og lækker hverdagsmad med pasta og kylling. Saucen er en cremet kokossauce med safran og karrypasta.

Retten her er virkelig hurtig lavet og du kan selv justere både fedtindholdet og hvor hot smagen skal være. Jeg bruger en fuldfed kokosmælk, men den kan sagtens byttes ud med en light udgave, hvis du foretrækker det. Det samme gælder med, hvor stærk retten skal være.

Som tilbehør spiser vi en enkel grøn salat f.eks. en pose salatmix fra grøntafdelingen, hvis det skal være nemt og hurtigt.

Vild med pasta….?

Så er de her opskrifter måske lige noget for dig:

Pasta med kyllingekødboller

Pasta risoni med kylling og svampe

Pasta med kylling og svampe

Pasta |conchiglioni rigati med ostegratineret bolognaise

Pasta Alfredo med artiskok

Kylling og pasta i spicy pestosauce

Opskriften på pastaret med kylling kommer her nedenfor.

Rigtig god fornøjelse!

Pastaret med kylling

Nem og lækker hverdagsret med pasta og kylling i en dejlig kokossauce med safran og karrypasta
Ret Aftensmad, hovedmåltid, Hverdagsmad
Keyword karrypasta, kokossauce, kylling, pasta, safran
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 700 gram kylling f.eks. kyllingebryst skåret i mundrette stykker
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk skalotteløg - fintsnittede
  • 2-3 fed hvidløg - knust
  • 2 tsk karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk a 400 ml
  • 1 spsk tørret krydderi f.eks. færdig krydderiblanding med timian og oregano Jeg bruger Rotisserie Chicken Rub fra Epic Spice
  • 4-6 tråde safran (kan udelades)
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber
  • 500 gram pasta af rigtig god kvalitet f.eks. Mezzi Rigatoni No 51 fra Rummo
  • 1 håndfuld bredbladet persille - groftsnittet (til drys på den færdige ret)
  • 1 spsk tørrede berberis (som drys på den færdige ret)
  • 1/2 stk rødløg i små tynde både (som drys på den færdige ret)
  • Evt lidt cashewnødder (som drys på den færdige ret)
  • 1 stk lime skåret i både - til servering

Sådan gør du

  • Start med at koge pastaen al dente efter anvisning på pakken.
    Dryp dem af og stil dem til side.
  • Imens pastaen koger, laver du kylling og sauce:
  • Varm olien op på panden og sauter løg og hvidløg til løgene er klare.
  • Tilsæt kyllingestykkerne sammen med karrypastaen og steg det hele godt igennem.
  • Tilsæt krydderierne og kokosmælken og bring det i kog. Lad saucen koge lidt ind inden du tilsætter de kogte pastaer.
  • Smag til og juster med ekstra krydderier om nødvendigt og salt og friskkværnet peber.
  • Vend det hele godt rundt, drys med rødløg, bredbladet persille, berberis og evt lidt cashewnødder.
  • Server med limebåde og en enkel grøn salat
  • Rigtig god fornøjelse!

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.