Rodfrugt chips

Rodfrugt chips

Glæd din familie – og dig selv med en portion sprøde chips af blandede rodfrugter. Egentlig er de så nemme at lave og smager så skønt, at det er svært at forstå, at de traditionelle chips er så populære. I tilgift kan du spise disse med god samvittighed, da de både er sunde og fedtfattige.

Du skal bruge:

  • Blandede rodfrugter f.eks. stribet rødbede, gulerod, pastinak, persillerod og knoldselleri
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 150 grader. Rengør rødderne og snit dem papirtyndt evt med et mandolinjern. Tør skiverne med køkkenpapir og vend dem i olie. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, så de ikke ligger ind over hinanden. Drys med flagesalt og friskkværnet peber og bag dem i ca 15-20 minutter til de er sprøde og gyldne.

Server dem evt. med en enkel fraiche 9%  med et drys friskkværnet peber og en lille streg citronolie

Kender du grøntkålschips…..? Opskriften får du her https://majspassion.dk/groenkaalschips-med-parmesan/

Du kan også prøve rosenkålschips, der smager skønt bare sådan eller som topping i salater og supper.

Velbekomme

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments