Rodfrugt tortilla med hakkebøf

Rodfrugt tortilla med hakkebøf…

Sund og virkelig lækker frokost eller aftensmad, om du vil.

Jeg laver med jævne mellemrum en stak rodfrugt tortillas, der fryses ned med madpakkepapir imellem. Så er de lette at tage ud og kan lunes i ovnen et par minutter – og voila klar til spændende topping.

Du finder opskriften på rodfrugt tortillas via linket her:Rodfrugt tortilla

Forslag til topping….

Du kan toppe dine rodfrugt tortillas med lige det, du ønsker. Og der er mange muligheder!

I dag smurte jeg en lun tortilla med et godt lag rødbede spread (hummus), toppede med friske spinatblade og en stor saftig hakkebøf.

Ovenpå blev der lagt 1/2 moset avocado, der var dryppet med lidt citronsaft og krydret med flagesalt og friskkværnet peber. Til lut blev der pyntet med sprød bacon, chili mayo og friske krydderurter.

Spejlæg hører uløseligt sammen med en mad med hakkebøf. Jeg stegte spejlægget i en smurt metalring. Det gir et lidt højere spejlæg med fint afgrænsede kanter.

Du finder opskriften på rødbede spread via linket her: Rødbede spread

Vild med sundere alternativer….?

Blomkålsrösti – low carb

Rodfrugt quesadillas |lchf

Sød kartoffel med avocado dip

Lasagne med butternut |low carb

Savoykål med krydret oksekød

Enchilada med pulled chicken / lchf

Rigtig god fornøjelse!