Rosenkålschips med parmesan

Rosenkål, der smager skønt…

Er du een af dem, der ikke bryder sig om rosenkål, så giv den en chance som snack.

Mange har et lidt anstrengt forhold til rosenkål og jeg indrømmer gerne, at jeg også kun holder af dem i rå form i salater med nødder – men nu også i chips-version…..

Du skal bruge:

  • Friske rosenkål
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Friskkværnet peber
  • Parmesan
  • Økologisk citron

Du gør sådan her:

Tænd ovnen på 170 grader. Skil de små blade fra hinanden – noget af et pillearbejde – og vend dem i olivenolie, flagesalt og friskkværnet peber. Riv lidt parmesan og citronskal over og fordel dem på en bageplade, der er beklædt med bagepapir.

Bag dem i 10-15 minutter, men hold godt øje med dem. De skal være sprøde, men brænder hurtigt på.

Jeg spiser dem som topping på salater og i supper, men smager også skønt bare sådan.

Velbekomme

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.