Skvalderkåls-pesto

I stedet for at bekæmpe den forhadte skvalderkål i haven, kan du bruge den i madlavningen. Du kan bruge den lige som spinat, i salatskålen eller som her, en dejlig pesto fyldt med mandler og en godt modnet cheddar – det er lækkert!

Bag evt. en portion low carb kiks du kan servere til eller server den sammen med et godt focacciabrød, hvis du spiser mel.

Skvalderkåls-pesto

Vær den første til at vurdere!
Pesto med skvalderkål og mandler

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 3 dl små nye kvalderskålblade
  • 2 dl god olivenolie
  • 2 spsk revet modnet cheddar (Alternativ: Parmesan)
  • 1 dl mandler (Skal ikke smuttes)
  • 2 spsk græskarkerner eller solsikkefrø
  • 1 tsk flagesalt
  • 1-2 fed hvidløg (kan udelades)

Instruktioner

  • Skyl skvalderkålen grundigt
  • Blend alle ingredienser til en ensartet masse
  • Smag til med flagesalt og evt lidt friskkværnet peber
    Savner din pesto syre, kan du tilsætte lidt citronsaft
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments