Sommersalat | Salat No. 11

Endnu en skøn og mættende salat…

Dagens salat er velegnet som tilbehør til sommerens grill med kylling, røde bøffer eller fisk.

I bunden er der romaine eller hjertesalat og ovenpå agurker, radiser, rødløg og rød snackpeber i tynde skiver, små tomater i halve, avocado skåret i skiver eller tern, blåbær og knas af græskarkerner ristet i mørk balsamico

Dressingen dertil er min hjemmelavede dressing med honningdijon og frisk rosmarin.

Salaten kan også stå alene, hvis du spiser vegetarisk, men i så fald bør du overveje at tilsætte æg eller planteproteiner f.eks. i form af ristede kikærter.

Anretning og servering:

Som du måske har bemærket, anretter jeg primært mine salater på et stort fad, hvor hver grøntsag, knas osv har deres egen plads fremfor at alt blandes sammen i en skål. På den her måde, kan alle selv forsyne sig med det de bedst kan li.

Af samme grund serverer jeg også dressings ved siden af og gerne to forskellige slags; een der er cremet og lækker som f.eks. min hjemmelavede dressing med frisk rosmarin og en olie/eddikedressing eller en tyk balsamico.

Knas må der til:

Har jeg bær i haven eller på køl, drysser jeg gerne lidt ud over salaterne, men et absolut must er at der bare SKAL være knas i en god salat.

Derfor har jeg altid flere forskellige slags stående i tætsluttende glas, så de er lige ved hånden, når behovet melder sig:

Rigtig god fornøjelse!

Vi elsker cookies🍪De hjælper os med at huske, hvilke sider du har kigget på, så vi kan optimere din brugeroplevelse. Hvis du fortsætter accepterer du brugen af cookies.