Spicy kylling i kokossauce

Nem hverdagsmad med masser af dejlig smag

Skøn kyllingegryde, der er super nem og hurtigt at lave. Den er spicy og sød på samme tid pga den lækre cremede kokossauce. Spiser du strikt lchf undlader du blot at tilsætte kartoflerne og tilsætter i stedet lidt ekstra spinat.

Vi nyder den med en stor grøn salat med alle de dejlige friske sommergrøntsager til.

Spicy kylling i kokossauce

Vær den første til at vurdere!
Skøn kyllinge skillet eller gryderet, der er super nem og hurtigt at lave. Den er spicy og sød på samme tid pga den lækre cremede kokossauce.
Spiser du strikt lchf/keto undlader du blot at tilsætte kartoflerne og tilsætter i stedet lidt ekstra spinat.
Smager skønt med en stor grøn salat med alle de dejlige friske sommergrøntsager til.
Antal: 4 personer

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 4 stk kyllingebryster skåret i strimler
  • Lidt olivenolie til at stege i
  • 1 spsk Chipotle Honey Rub fra @Epicspicenapavalley (alternativt: chipotle chili, stødt spidskommen, stødt koriander, oregano)
  • 1 stort bananskalotteløg – fintsnittet
  • 3 fed hvidløg – fintsnittet
  • 500 gram kartofler – gerne små og fine (kan udelades og erstattes af ekstra spinat)
  • 1 glas rød pesto (190 gram)
  • 1 dåse kokosmælk (fuldfed)
  • 2-3 håndfulde frisk spinat
  • 1 håndfuld bredbladet persille (fintsnittet)
  • Lidt flagesalt og friskkværnet peber som du smager til med til sidst.
  • EVT 1/2 håndfuld sprøde kokosflager fra @Danishgranolacompagni

Instruktioner

  • Sauter først løg til de er klare og møre og tilføj dernæst hvidløg. Sauter med et kort øjeblik.
  • Tilføj kyllingestrimlerne og steg dem til de får en fin stegeskorpe på alle sider.
  • Tilføj krydderiblandingen sammen med den røde pesto og kartoflerne.
    TIP: Er kartoflerne ikke helt små, bør de skæres i mindre stykker for at mindske kogetiden.
    Rør det hele godt rundt og lad det stege et par minutter.
  • Tilføj kokosmælken og lad det koge indtil kyllingestykkerne er helt møre. Der skal ikke låg på, da saucen gerne må koge lidt ind undervejs.
    HUSK Kylling skal altid gennemsteges. Er du i tvivl så tag et stykke op og skær det over. Det må ikke være rødt inden i!
  • Til slut vender du de friske spinatblade i og venter til de er faldet sammen.
  • Smag saucen til og juster med flagesalt og friskkværnet peber.
  • Drys med fintsnittet bredbladet persille og evt lidt sprøde kokosflager lige inden servering.
  • Server gerne med en lille skål med ekstra kokosflager og en stor grøn salat ved siden af.
  • Rigtig god fornøjelse!
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!
Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments