Syltede rødløg på 5 minutter

Uundværligt tilbehør

Et af de mest populære tilbehør, uanset om vi taler tilbehør til salater, sandwich, pita, burgers og naturligvis hotdogs. Derfor finder du også flere opskrifter på netop de syltede rødløg, når du bladrer igennem mine forskellige opskrifter.

Men af en eller grund, har de aldrig fået deres eget opslag – og det har de virkelig fortjent. De her kommer du nemlig til at elske!

Jeg hader lugten af eddike – og da især varm eddike. Derudover er det bare irriterende, når man lige skal bruge lidt syltede rødløg til sin sandwich, at skulle til at lave lage og dertil lægge trækketiden. Nej det går bare ikke! Så her kommer en lynhurtig opskrift, som i løbet af få minutter gir dig de eftertragtede syltede rødløg – helt uden lugt og uden trækketid. Lyder det ikke bare dejligt…?

Syltede rødløg på bare 5 minutter

Vær den første til at vurdere!
Hurtig og nem måde til de eftertragtede syltede rødløg uden eddikelage og trækketid.
Nyd dem som tilbehør i dine salater, som uundværligt tilbehør i dine sandwich, pitabrød, burgers og hotdogs.
Antal: 1 portion

(Tilberedningstider kan ændre sig ved justering)

Ingredienser

  • 2 stk rødløg – snittet i fine skiver
  • ½ stk citron – kun saften
  • 1 tsk rørsukker

Instruktioner

  • Rør sukker ud i citronsaften og masser med fingrene rødløgene med blandingen.
    Bemærk hvordan rødløgene omgående både skifter farve og struktur.
    2 minutter, så er de klar til brug.
  • Fik du nogle til overs – så opbevar dem i en tætsluttende beholder på køl, hvor de fint holder sig 3-4 dage.

Videoopskrift

YouTube video
Bedøm opskriften
Vær den første til at vurdere!

(En bedømmelse og en kommentar er meget værdsat!)

Pin Del Udskriv
Fik du lavet opskriften?Tag mig gerne på IG med @majspassion eller brug #majspassion, hvis du laver mine opskrifter, det er så dejligt at se når I laver min mad!

Vild med lækker tilbehør?

Jeg er vild med tilbehør uanset om det handler om knas til salaten, en ekstra lækker dressing , dip eller topping. Når du har læst hertil, tænker jeg, at det også betyder noget for dig!

Herunder kommer nogle direkte links, du kan udforske og måske afprøve:

Asiatisk marinade og dressing

Hummus med bagt peberfrugt

Bagt feta med tomater og oliven

Bagte oliven

Dressing med honning og friske krydderurter

Saltmandler

Soltørrede tomater | opskrift på langtidsbagte tomater

Bagte tomater

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments