Syltede rødløg

Syltede rødløg

Når man først begynder at lave syltede rødløg, må man regne med at familien efterspørger dem hver gang der skal laves burgers – og med god grund, for de smager fantastisk.

Vi bruger dem efterhånden i mange ting ud over burgers – på sildemaden eller i salaten for eksempel.

Samtidig er de lette at lave og kan nemt varieres ved at tilsætte eddiker med forskellige slags smag eller tilsætte friske krydderurter. Skal du bruge dine syltede rødløg til en sildemad, passer det fint at tilsætte frisk dild.

Du skal bruge følgende:

  • 2 weck-glas
  • 100 gram rødløg i tynde ringe
  • 4-5 dl alm lys eddike eller hyldeblomsteddike
  • 1 spsk Sukrin Gold (eller alm sukker)
  • 30-40 hele peberkorn

Skær løgene i fine ringe og læg dem i rengjorte, skoldede glas. Eddike og sukker koges op sammen med peberkorn. Hæld blandingen over løgene og tilsæt evt lidt ekstra peberkorn. Luk og stil på køl.

Holdbarhed: 2-3 uger på køl

Del indholdet med nogen du holder af
Maj Schjøth
Maj Schjøth

Velkommen til MAJSPASSION, hvor jeg udlever min passion for lækker mad med masser af grønt og dejlig smag. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave dejlig mad til familie og venner. Det er blevet til en del opskrifter, som jeg nu vil dele med dig! Opskrifterne er lette at gå til, for mad skal ikke være kompliceret - og der vil være tips og tricks, så alle kan være med.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments